Vrouw/Praat Mee
1708048704
Praat Mee

Ik mag het eigenlijk niet doorvertellen maar...

Twee vrouwen met een mobiel

Twee vrouwen met een mobiel

Sylvia Geersen (32) is boos op de EO, omdat ze vindt dat de omroep over haar rug kijkcijfers probeert te scoren door haar miskraamverhaal middels een persbericht wereldkundig te maken.

Twee vrouwen met een mobiel

Twee vrouwen met een mobiel

Sylvia schrijft op Instagram: "Dit persoonlijke nieuws heb ik in vertrouwen aan de makers van het televisieprogramma Adieu God? verteld. Helaas hebben zij ervoor gekozen om dit nieuws vroegtijdig, zonder mijn toestemming, de wereld in te helpen."

Moeder

Ook Stella weet hoe het voelt als iemand jouw geheim openbaart. "Ik had een miskraam gehad en dat had ik alleen aan mijn moeder verteld. Maar mijn moeder heeft het meteen tegen de hele familie gezegd. Daar was ik niet blij mee, want ik wilde helemaal niet dat iedereen het wist."

Mandy werd op een andere manier 'verraden': "Ik was aan het daten met een man van wie ik nog niet wist of het iets zou worden. Dat had ik aan een vriendin verteld en ik zei er ook bij dat ik het nog niet aan de grote klok wilde hangen.

Maar toen ik haar later die week belde, zei ze lachend: 'Ik zit net aan iedereen te vertellen dat jij met die man date.' Met die man is het niets geworden, en de vriendschap met die vriendin was ook over."

Ouders

Chantal maakte zo'n situatie andersom mee. Ze is nogal een flapuit en vindt het moeilijk om dingen voor zich te houden. "Een vriendin had mij verteld dat haar vriend wat problemen had met zijn ouders. Op een gegeven moment gaven ze een feestje en zijn ouders waren er ook.

Toen zei ik tegen hem: 'Wat leuk dat je ouders er ook zijn, want het is niet altijd even makkelijk gegaan, hè.' Hij keek me aan met een blik van: 'Hoe weet jij dat?' Die vriendin heb ik later nooit meer gezien en ik denk dat dat hierdoor komt."

Praat mee

Heb jij weleens een geheim verteld dat iemand voor zich wilde houden? Of had je iets graag zélf bekend willen maken, maar kreeg je daar de gelegenheid niet meer voor? En moet je 'houd het stil' er duidelijk bij vermelden, of ga je ervan uit dat die ander dat wel aanvoelt? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.