Vrouw/Seks & Relaties
1708174830
Seks & Relaties

Linda had seks met een 22 jaar jongere man: En mijn zoon bleek hem te kennen!

In de rubriek 'Tussen de Lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Linda (43). Ze heeft onlangs seks gehad met iemand die net zo oud is als haar zoon. Sterker nog… haar zoon kent hem, zo ontdekte ze de volgende ochtend.

Puberen

“Twee jaar geleden liep mijn huwelijk stuk. Het zat er al langer aan te komen, de koek was – heel cliché – op. Mijn ex-man en ik hebben vrij jong kinderen gekregen. We hebben ons vol op het ouderschap gestort en daar enorm van genoten. Maar toen de kinderen gingen puberen, werd het lastiger. Dan is het ineens niet meer zo leuk en schattig allemaal."

Huis vol herrie

We kregen discussies, over alles. En we hadden het ene puberprobleem nog niet opgelost of het volgende diende zich alweer aan. We steunden elkaar niet; integendeel. We gingen elkaar steeds meer naar het leven staan.

De breuk kwam voor niemand onverwacht, ik denk zelfs dat de kinderen opgelucht waren. De hele dag een huis vol herrie wil niemand. Eindelijk kwam er wat rust. Mijn ex kocht mij uit en ik vond al snel mijn draai in mijn nieuwe huisje.

Dansen

Uitgaan heb ik nooit echt gedaan. Waar onze vrienden in kroegen in de kroonluchters hingen, pureerde ik witlof met aardappeltjes voor de kinderen of keken mijn ex en ik de zoveelste film. Het was wat gezapig, maar wij waren daar toen echt gelukkig mee.

Na mijn scheiding kreeg ik ineens een enorme drang om op stap te gaan. Een, eveneens net gescheiden, vriendin, wilde wel met mij mee. En zo kwam het dat we hele weekenden tot diep in de nacht stonden te dansen.

Mooi lijf

Er werd die avonden heel wat geflirt en ook wat gezoend. Ik had een onenightstand met een leuke zakenman. Maar toen kwam Dex op mijn pad. Hij was zó knap en hij had zo’n mooi lijf; ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. En hij niet van mij.

Praten deden we amper, er was echt een extreme seksuele aantrekkingskracht. Voor de vorm vroeg ik hoe oud hij was. Ik had wel gezien dat hij veel jonger was dan ik, maar hoe erg kon het zijn? Hij zei dat hij 26 was. Ik vond het prima.

Ik was gevleid dat zo’n mooie man mij zag staan. Ik zie er niet echt uit als 43, maar ik bén het wel. Mijn leeftijd hield ik voor me. Hij vroeg er niet naar.

Rommel

We eindigden die nacht in zijn appartement. De rommel die ik daar aantrof, deed me denken aan mijn eigen kinderen. Dex was duidelijk nog niet helemaal volwassen. Het interesseerde mij niets; in bed was hij geweldig. Hij droeg me op handen en beminde me zoals geen man dat ooit eerder had gedaan.

We hebben uren de liefde bedreven. Of beter: stomend hete seks gehad. Dat de lakens een beetje muffig roken, negeerde ik. Net als de gedachte dat hij de was vast was vergeten mee te nemen naar zijn moeder. Ik ging op in het moment en zou wel zien waar dit eindigde.

21ste verjaardag

Dex wilde dat ik bleef slapen, maar ik wist dat ik me de volgende ochtend heel ongemakkelijk zou voelen in zijn studentenkamertje. Ik ben vertrokken met de belofte de dag erna contact te hebben.

Ik had bij het wakker worden al meteen een appje. En een vriendschapsverzoek op Facebook. De schrik sloeg mij om mijn hart; Dex was óók vrienden met mijn oudste zoon. Ik scrolde wat door zijn foto’s en zag dat hij een paar maanden eerder gefeliciteerd werd met zijn 21ste verjaardag…

Gelogen

Dex had tegen mij gelogen. Hij was 21, net als mijn eigen kind. Misschien had ik het diep van binnen wel geweten, dat hij geen 26 was. Maar ik vind het niet kunnen dat je iemand zo voor de gek houdt. Mijn hoofd bonsde van mijn kater. Hoe kon ik zo mijn kind onder ogen komen? In hoeverre waren ze bevriend? En wat als het ooit uit zou komen?

Gek worden

Ik heb Dex’ nummer snel geblokkeerd en het vriendschapsverzoek geweigerd. Ik had nog boos kunnen worden of om opheldering kunnen vragen. Maar ik wilde er niet te veel aandacht aan besteden. Dit vuurtje moest heel snel doven.

Ook heb ik de privacyinstellingen van Facebook aangepast en ben ik maanden niet meer naar die bewuste kroeg geweest. Mijn zoon zou gek worden als hij zou horen dat zijn moeder jongens van zijn leeftijd in de kroeg oppikt. En geef hem eens ongelijk.”

Buikje

"Sinds kort date ik met een man van 48. Zijn lijf begin al wat uit te zakken, hij heeft een klein buikje en al best wel wat rimpels, maar dat vind ik prima. Ik ben voorgoed genezen van jonge strakke minnaars. Hoe leuk en lekker ook; ik ben iin de eerste plaats wel moeder en wil me ook naar mijn kinderen toe kunnen verantwoorden. Ik hoop maar dat Dex er nooit iets over tegen mijn zoon zegt. Vooralsnog lijkt hij in elk geval nog niets te weten."

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de Lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.