Vrouw/Polyamorie files
172003765
Polyamorie files

The Polyamorie Files

Polyamorie Files 80: Jeff neemt Ella mee naar een spannende plek

Ella (41) en Jeff (42) hebben twee kinderen en zijn ruim 14 jaar gelukkig getrouwd. Nadat Ella heeft gezegd dat ze jaloers is, neemt Jeff haar mee naar een spannende plek.

Kaarsen

Als ik de deur uitloop bij mijn schoonouders nadat ik Max en Isa daar heb gebracht, stuurt Jeff me een appje. Hij vraagt waar ik blijf. Ik antwoord dat ik eraan kom en vraag voor de zoveelste keer wat nu het plan is van vanavond. Ik staar naar mijn schermpje, maar Jeff antwoordt niet. Snel stap ik in de auto en rijd veel te hard naar huis.

Als ik thuiskom, zijn de lichten uit en branden er enkel kaarsen in huis. Jeff wacht me op met een fles bubbels en heeft een nieuw wit overhemd en strakke zwarte broek aangetrokken. Hij ziet er goed uit. Ik ruik zijn aftershave en proef de tandpasta als ik hem een kus geef. „Wat gaan we nou doen Jeff? Blijven we gewoon thuis?”

Cadeautje

Nog steeds zegt hij niets en ik word een beetje ongeduldig. Jeff kijkt me geheimzinnig aan en draait zich om. Van de keukentafel pakt hij een donkerrode platte doos met een strik erom. Ik pak de doos van hem aan en schud ermee. „Wat is dit? Ik ben toch niet jarig?” Jeff zucht en rolt met zijn ogen. „Maak nou maar gewoon open, oké?”

Langzaam maak ik de strik los en til de deksel van de de doos. Op een zwart fluweel kussentje ligt een knalrood lingeriesetje met rode jarretels. Ik pak de beha op en houd hem voor me. Op Jeffs gezicht verschijnt een stiekeme glimlach en hij knikt tevreden. „Ik denk dat dat je fantastisch zal staan vanavond. Trek je het aan?” Ik bekijk het kant en voel de stof. Jeff heeft een dure smaak, dit heeft hem heel wat gekost.

„Wat mooi...” is het enige wat ik kan zeggen. „Dankjewel.” Ik weet niet zo goed of hij nu verwacht dat ik het meteen aantrek, of dat het voor later is. Het setje stop ik dus terug in de doos. „Je moet het wel nu aantrekken, want we gaan zo weg.” Ik pak het setje weer op. „Waar gaan we naartoe dan? Wat moet ik verder aan?” Hij lacht weer zo geheimzinnig en duwt me richting de trap. „Je hoeft eigenlijk alleen maar dit setje aan en een jas. Je merkt het zo wel.”

Hotel

Ongemakkelijk loop ik naar boven en snel app ik met Lize. Dat ik een mooi setje heb gehad en dat ik geen idee heb waar ik naartoe ga. ’Waarschijnlijk naar een hotel om wild te seksen!!!’ stuurt ze terug.

Ik moet lachen en trek voorzichtig de kousen, jarretels, slip en beha aan. Het past perfect, Jeff heeft zijn werk goed gedaan. Ik draai een rondje voor de spiegel en bekijk mijn halfnaakte lijf. Ik voel me sexy en zoek in mijn kast naar de perfecte pumps om mijn look af te maken.

Jeff komt naar boven en als hij me ziet fluit hij zacht. Hij trekt me naar zich toe en legt zijn hand op mijn billen. „Wat zie jij er heerlijk uit, ik heb zin in je.” Ik moet lachen en draai me om, ik bekijk ons in de spiegel, we zien er knap uit, vind ikzelf. „Trek je jas aan, dan gaan we.”

Ik draai me weer om en kijk hem vragend aan. „Ben je serieus? Alleen mijn jas? Moet ik verder niks meenemen? Niks anders aantrekken?” Hij schudt zijn hoofd en pakt mijn hand, ik loop nerveus achter hem aan de trap af.

Boerderij

Beneden gooi ik nog snel een half glas bubbels naar binnen en Jeff blaast de kaarsen uit. Hij hijst me in mijn lange jas en ik stift mijn lippen in de gang. „Alsjeblieft Jeff, waar gaan we nou heen?” Ik wacht nog steeds op antwoord, maar hij zegt niks. In de auto zitten we wat nerveus zwijgend naast elkaar. Na een tijdje neemt hij een afslag en rijden we een donkere N-weg op, ik heb geen idee waar we zijn.

„Volgens mij moet het hier ergens zijn”, zegt hij opeens. Ik tuur naar buiten en zie een grote verlichte boerderij met een parkeerplaats. „Is dit het?” Hij knikt enthousiast en parkeert de auto in. Als ik de auto uitstap, lees ik het bord. We zijn bij een parenclub. Geschrokken kijk ik Jeff aan, die breed lachend mijn arm pakt.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.