Nieuws/Vrouw
1725878223
Vrouw

En dan geniet de hele camping mee van jouw liefdesspel

De dagelijkse sleur wil er nog weleens voor zorgen dat je seksleven minder aandacht krijgt. Daarom genieten partners vaak extra veel van elkaar tijdens de vakantie. Maar wat nou als je gaat kamperen? Het tentdoek is dun en die caravan is niet zo stabiel als dat hij lijkt. Al snel geniet de hele camping mee met jullie liefdesspel. Hoe beleef je toch optimaal die tijd met elkaar zonder je kinderen of andere kampeerders lastig te vallen?

Monique Heskens (43) gaat ieder jaar met de camper op vakantie. Niet alleen vindt ze het lastig om ervoor te zorgen dat de camper zo min mogelijk heen en weer gaat, haar kinderen van acht en twaalf slapen ook nog eens in dezelfde ruimte. “Ik kijk enorm uit naar de vakantie. Eindelijk tijd voor het gezin en voor mijn partner. Maar hoeveel ik ook van mijn kinderen hou, ze liggen wel een beetje in de weg als we seks willen hebben. Dus moeten we het heel stiekem doen, als ze liggen te slapen.”

Vurig seksleven

Ook Carlijn Wilde (29) maakt zich zorgen. Ze heeft pas sinds kort een relatie en een vurig seksleven. “We gaan volgende maand voor het eerst kamperen in Italië. Ik ken mezelf, en ik weet dat ik mezelf nogal kan laten gaan. Hoe moeten we dat doen, in zo’n dun tentje? Straks hoort de hele camping ons. Daar wordt niemand gelukkig van. Maar voorzichtig doen, dat is niets voor mij.”

Seks met kinderen in de buurt

Seksuoloog Eveline Stallaart heeft tips voor romantische kampeerders. Ze vindt dat je vooral moet toegeven aan je behoeften, zolang je maar rekening houdt met je omgeving. Seks waar je kinderen bij zijn, dat kan als jij je daar gemakkelijk bij voelt, vindt Eveline. “Een geluidje kan best als de kinderen nog klein zijn. Zorg er wel voor dat er iets tussen zit zodat ze je niet kunnen zien. Als de kinderen ouder zijn dan zeven, zou ik het sowieso niet meer doen. Benut dan gewoon de momenten dat ze bijvoorbeeld bij het zwembad zijn.”

“Wiebelt je caravan veel? Zet hem op steunpeuten. Verwissel je luchtbed voor een matje of een deken. Die luchtbedden kraken veel meer. En als het een keer slecht weer is, maak daar dan gebruik van. Als de regen op het tentdoek klettert, hoort niemand jullie.”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.