Nieuws/Vrouw
1729901219
Vrouw

51 minuten op de loopband om een hamburger te verbranden... Heb jij er dan nog zin in?

We zijn al een paar dagen bezig met de challenge. En ik weet niet hoe jullie je voelen, maar een burgertje zou er bij mij wel in gaan! Dat was totdat ik even Googelde hoe lang ik daarvoor moet zweten in de sportschool. Lees en huiver.

Burgers

Laten we beginnen met een persoonlijke favoriet: de burger. Hij is heerlijk op het moment dat je 'm naar binnen schuift, maar daarna voel je je altijd een beetje schuldig. Niet geheel onterecht, want een burger bevat maar liefst 490 calorieën. Om die vervolgens te verbranden, moet je zo'n 51 minuten de loopband op. Misschien toch maar even laten staan...

Buddy Loans

Buddy Loans

Franse frietjes

Als je die burger dan hebt besteld, kan een portie frietjes eigenlijk niet ontbreken. Maar ook daarvan komt de rekening hard aan. Een grote portie frietjes is goed voor 48 minuten sporten. Als je dus voor de complete maaltijd gaat, moet daar - als je niet wilt aankomen - 99 minuten cardio tegenover staan.

Buddy Loans

Buddy Loans

Pizza

Denk je er goed vanaf te komen omdat je geen burger of friet-fan bent? Fout! Een pizza - zelfs een simpele margharita - is een net zo grote calorieënbom. Om de 682 kcal die een hele pizza bevat weg te werken, moet je 94 minuten gewichtheffen of 71 minuten cardio doen.

Buddy Loans

Buddy Loans

Taart

Zelfs de toetjes-liefhebbers zijn niet veilig. Een flink stuk - en dan bedoel ik écht flink: 450g - chocolade-fudge taart bevat 1710 kcal! Heb jij daar 3 uur op de loopband voor over?

Buddy Loans

Buddy Loans

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.