Nieuws/Vrouw
173783329
Vrouw

Breng je carrière naar een hoogtepunt... met een Steenbok aan je zijde!

De Steenbok staat misschien bekend als wat terughoudend, maar ze heeft alles in de gaten en weet precies wat ze moet doen om hogerop te komen. Meeliften met het succes? Zorg dan dat je een Steenbok aan je zijde hebt!

De Steenbok gaat het dit jaar op carrièregebied helemaal maken. Ze is ambitieus, weet wat ze wil en twijfelt er geen moment aan om er op de werkvloer helemaal voor te gaan. Zorg dat je in de buurt van een Steenbok blijft, want dat werpt ongetwijfeld zijn vruchten af.

Goede relatie

Kijk eens wat vaker naar hoe zij dingen aanpakt: met verstand en geduld. Leer van de structuur die de Steenbok heeft en voor het weet heb jij alles minstens zo goed op een rijtje wat uitloopt in een glansrijke carrière.

Maar het gaat niet alleen om het netjes uitvoeren van de taken. Ook een goede relatie met collega’s wil zeker helpen op weg naar de top. En hoewel de meesten denken dat je die top bereikt met het hebben van een vlotte babbel en vaak je gezicht laten zien op de borrel, pakt de Steenbok dit anders aan.

Vechtlust

Ze staat bekend om haar afwachtende en voorzichtige houding. Bescheidenheid siert de mens en zo windt de Steenbok menig collega om haar vinger. Denk jij dat je alleen gehoord wordt als je maar hard genoeg schreeuwt? De Steenbok laat zien dat dat niet zo hoeft te zijn.

Maar let op: de Steenbok komt heel onschuldig over, maar heeft altijd maar één doel voor ogen: winnen. In strijd met een Steenbok voor een nieuwe baan? Laat je niet misleiden door de rust die om haar heen hangt, maar wees je bewust van haar vechtlust.

Winst

Wil je weten waar ze écht op uit is? Ontmasker de Steenbok dan door recht op de man af te vragen wat haar doel is. Liegen is één van de dingen waar ze niet goed in is. Zodra jullie open kaart spelen zal de strijd verdwijnen en kunnen jullie elkaar helpen om aan de top te komen. Want het zou natuurlijk jammer zijn als er maar een met de winst vandoor zou kunnen gaan...

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.