Vrouw/Seks & Relaties
1741715532
Seks & Relaties

Jill: ‛Ik heb seks met de vader van mijn dochters beste vriendin’

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Alleenstaande moeder Jill (34) heeft een affaire met de vader van haar dochters beste vriendinnetje. 'Ik moet er niet aan denken een relatie met hem te hebben, maar de seks is fantastisch.'

Thrillseeker

“Het is het stiekeme, dat het voor mij extra leuk maakt, denk ik. Ik ben wel een beetje een thrillseeker. Wat mij betreft kan het leven niet spannend genoeg zijn.

Ik ontmoette Michael op het schoolplein. Onze dochters wilden met elkaar spelen en zoals die twee kleine meisjes een instant klik hadden, kreeg ik ook de kriebels in mijn buik van Michael. Hij heeft iets stouts. Het is zo’n man die je totaal niet kunt vertrouwen.

Knallende ruzie

Een bad-boy dus, ik heb er ervaring mee, ik val op zulke mannen. De vader van mijn dochtertje paste ook helemaal in dat plaatje. We zijn niet voor niets heel snel na haar geboorte uit elkaar gegaan.

We hebben een goed contact, gelukkig. Maar met die man kun je geen relatie hebben. Hij ging met meerdere vrouwen vreemd, dat weet ik zeker, ondanks dat ik het maar van een vrouw weet. We hadden regelmatig knallende ruzie. Na onze breuk heb ik wel wat dates gehad, maar het alleen-zijn beviel me eigenlijk ook wel.

Flirten

Michael stelde voor een keer samen met de kinderen naar zo’n indoor speelparadijs te gaan. Hij werkt veel in de avonduren en in het weekend; hij heeft een eigen horecazaak. Zijn vrouw werkt overdag.

We namen onze dochters mee en hebben de hele middag met elkaar zitten flirten, terwijl zij in de ballenbak zaten. Hij is zo’n man die je het gevoel geeft dat je de allerleukste en de allermooiste bent. Alsof er niemand anders op de wereld is.

De weg kwijt

Ik weet nog dat ik die middag thuiskwam en helemaal de weg kwijt was. Ik kon niet wachten om mijn dochter de volgende dag weer naar school te brengen. Ik wilde Michael zo graag weer zien. Dat hij getrouwd was, maakte me niet zoveel uit.

Daar denk je in je verliefdheid niet aan. Dan ben je alleen maar, heel egoïstisch inderdaad, bezig met je eigen gevoel. Strak van de adrenaline stond ik de volgende dag mijn dochters boterhammen te smeren.

Innige omhelzing

We spraken steeds vaker samen af om iets met de kinderen te doen op woensdagmiddag. ‛Als vrienden', hielden we de buitenwereld voor. Maar ondertussen nam het flirten steeds extremere vormen aan.

We raakten elkaar steeds vaker even aan. En als we afscheid namen, volgde er een innige omhelzing. Ik gloeide over mijn hele lijf als ik in mijn auto stapte.

Kleren van het lijf

Michael heeft het initiatief tot meer dan flirten genomen. Hij stond op mijn vrije dag ineens op de stoep. Mijn dochter had een knuffel bij hen thuis laten liggen. Dat was een smoes natuurlijk; die knuffel had hij net zo goed mee kunnen geven op school.

Ik nodigde hem uit voor een kop koffie, maar van die koffie is het nooit gekomen. De deur viel nog niet in het slot of ik voelde zijn handen al onder mijn blouse verdwijnen. We trokken elkaar in de hal van mijn woning al de kleren van het lijf.

Niet schuldig

We hebben nu een maand of vier seks met elkaar. Michael is fantastisch in bed; ik kom altijd klaar en hij weet heel goed waar hij mee bezig is. Hij is een charmeur. En heerlijk dominant ook wel. Ik vind het een heel spannend idee dat we iets doen wat niet mag.

Hij is geen relatiemateriaal. Wat hij zijn vrouw nu flikt, zou hij mij na een paar jaar ook flikken. Maar ik voel me niet schuldig. Hij maakt de misstap, hij heeft een band met haar – ik niet.

Vlees is zwak

Soms bekruipt me wel een ongemakkelijk gevoel als ik onze dochters met elkaar zie spelen. Ze moesten eens weten wat wij doen als zij op school zitten. En ik vind het erg dat zijn dochter ongetwijfeld ook ooit de scheiding van haar ouders te wachten staat.

Maar als ik dan weer in Michaels ogen kijk en hoor wat hij allemaal van mij vindt en met mij wil doen, verdwijnt mijn bezwaar weer als sneeuw voor de zon. Het vlees is zwak, ja.”

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‛Tussen de Lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.