Vrouw/Horoscopen
1741849348
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 12 september - Je zelfvertrouwen laat je niet in de steek, Kreeft!

Vertrouw op je intuïtie, Maagd!

Vertrouw op je intuïtie, Maagd!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Vertrouw op je intuïtie, Maagd!

Vertrouw op je intuïtie, Maagd!

VANDAAG JARIG

De kosmos voorziet opvallende veranderingen die vrij plotseling kunnen optreden in je geloof, filosofische gedachten en religieuze opvattingen. Dat kan confronterend zijn, maar ook betekenisvol. Je liefdesleven kan opwindend verlopen; een huwelijk kan op de proef worden gesteld.

RAM

Relationele kwesties kunnen pijnlijk zijn, maar als je eerlijk tegen je partner bent, komt er een eind aan een zorgelijke situatie. Doe je best om een relatie te herstellen die onder druk heeft gestaan, maar waarin je nog vertrouwen hebt.

STIER

Opgekropte emoties kunnen ertoe leiden dat je er woedend commentaar uitgooit. Soms is het beter om maar eerlijk te zijn en daarvan de consequenties onder ogen te zien. Probeer de kwesties die je zorgen baren op te lossen.

TWEELINGEN

Geliefden die op dezelfde golflengte zitten, moeten dat moment gebruiken om extra tijd met elkaar door te brengen. Vrijgezellen zullen zich niet kunnen inhouden om een signaal te zenden aan iemand die hun hart sneller doet kloppen.

KREEFT

Je zelfvertrouwen zal je in geen enkele situatie in de steek laten. Zelfs als jij je staande moet zien te houden tegenover superieuren kun je het heft in handen houden. Nieuwe projecten houden je bezig en hebben al je tijd nodig.

LEEUW

Tussen echtparen kan een intense discussie ontstaan die de lucht zal zuiveren en een nieuwe fase in de relatie kan inluiden. Tot je opluchting krijg je bericht dat lastige of rumoerige buren gaan verhuizen.

MAAGD

Vertrouw op je intuïtie als het om veiligheid gaat. Ga ervan uit dat mensen allereerst aan hun eigen belangen denken. Focus op de dingen waaraan je waarde hecht. Dit is niet het meest geschikte moment voor een medisch ingrijpen.

WEEGSCHAAL

Er kan vandaag van alles gebeuren. Bereid je voor op actie en kies prioriteiten. Streef naar evenwicht tussen je eigen belangen en je partner als je wilt dat er vrede heerst. Maak je niet te veel zorgen en geef niet te veel geld uit.

SCHORPIOEN

Een vroege start zorgt ervoor dat je deze dag aankunt. Iemand kan aan het roddelen slaan, maar luister ernaar, want je kunt goede informatie vergaren. Je toekomst kan iets anders voor je in petto hebben dan je hebt gepland.

BOOGSCHUTTER

Je kunt aan veel emoties ten prooi vallen. De kosmos biedt een kans om een creatief project tot een goed einde te brengen. De beloften van iemand die je geld schuldig is moeten helaas met een korrel zout worden genomen.

STEENBOK

Het kan moeilijk zijn om je professionele en huiselijk leven met elkaar in evenwicht te brengen. Hoe belangrijk familieverplichtingen ook zijn, je werk mag er niet onder lijden. Bespreek het en bedenk een compromis.

WATERMAN

Er staan je een uitdaging en emoties te wachten en je kunt met verbale confrontaties te maken krijgen. Reken op de steun van de kosmos; je zult een passend antwoord hebben op welk argument ook. Blijf vriendelijk.

VISSEN

Op financieel gebied zou een advies van buitenaf waardevol kunnen zijn, maar luister ook naar je eigen hart en instinct. Een investeringskans kan te mooi zijn om voorbij te laten gaan. Sommigen van jullie mogen een erfenis verwachten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.