Vrouw/Praat Mee
1753666859
Praat Mee

Praat Mee

Zou jij je volwassen kind weer in huis nemen?

Zanger Marco Borsato (53) hoeft niet meer naar huis vannacht. De hitzanger is namelijk bij zijn moeder Mary (74) ingetrokken.

’Malediven’

Afgelopen dinsdag kondigde de zanger via Facebook aan na bijna 22 jaar huwelijk te gaan scheiden van Leontine Ruiters (52). Hij zou op duikvakantie gaan in de Malediven om even bij te komen, maar niets blijkt minder waar…

Weekblad Privé deelde de eerste foto van Borsato na de break-up. Hij is gespot in het Noord-Hollandse Alkmaar en blijkt te zijn neergestreken in het huis van bruidsspecialiste en moeder Mary Borsato.

Burn-out

Het zijn heftige jaren geweest voor de zanger. Zo kwam zijn affaire met pianiste Iris de Hond (32) aan het licht en ging zijn productiemaatschappij The Entertainment Group failliet. In januari bekende hij te kampen met een burn-out, waarna hij al zijn werkzaamheden staakte.

Praat mee

Hoe kijk jij aan tegen Marco's verhuizing? Vind jij het een afknapper als een man weer bij zijn moeder gaat wonen? Of vind je zo’n goede band tussen moeder en zoon juist aandoenlijk? Zou jij je volwassen kind weer in huis nemen? Of vind je dat hij/zij zijn/haar eigen problemen moet oplossen en zelf verantwoordelijk is? Praat mee op onze Facebook-pagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.