Vrouw/Seks & Relaties
1756356289
Seks & Relaties

Deel 117: ‘Moest ik dan echt op zoek naar een nieuwe man?'

Man en vrouw in sauna

Man en vrouw in sauna

Om een scène in het restaurant te voorkomen, hield ik mijn handen thuis. Even dan. Want toen we buiten stonden, zei Josien tegen me: “Ik verwacht wel dat je mijn man en mijn gezin vanaf nu voorgoed met rust laat. Het is dat je bij zijn familie werkt, maar anders had ik echt gehoopt dat ik je nooit meer zou zien. Slet.”

Man en vrouw in sauna

Man en vrouw in sauna

Het was een beetje vreemd om dit woord uit de mond van de anders zo keurige Josien te horen. “Sorry, hoe noemde je me nou?” “Je hoorde me wel, slet.”

Niet enthousiast

En toen kon ik me niet beheersen en gaf haar een klap in haar gezicht. Volgens mij niet zo hard, maar toch begon Josien te gillen. Vervolgens veegde ik mijn hand af aan mijn broek, keek niet meer om en liep keihard terug naar kantoor.

Ik vertelde mijn baas Frank dat ik wat ruwe schetsen van het kookboek van Josien had gezien en dat ik niet enthousiast was. “Amateuristisch en met recepten die ze volgens mij zó van het internet heeft geplukt.”

Gezeur

Frank reageerde niet en ik slofte terug naar mijn bureau. Er was gezeur met een tijdschrift dat foto’s van een beginnend soapsterretje had geplaatst zonder deze van tevoren aan ‘het Talent’ te hebben gestuurd. “Ik ben precies van mijn verkeerde kant gefotografeerd,” jammerde ze. En ik kreeg vervolgens op mijn kop, want ik had dit niet goed met het tijdschrift afgesproken. En ik moest een ex-nieuwslezeres afpoeieren die zich juist afvroeg waarom ze zichzelf nooit meer in de media terugzag. “Ze is 51,” zei Frank. “Wat denkt ze nou?”

Stalker

Pas ’s avonds dacht ik weer aan Josien. Hoe zou het met haar zijn afgelopen? Ik had haar toch alleen een klein tikje gegeven? En zeg nou zelf, dat had ze echt verdiend door mij eerst een kippetje en daarna een slet te noemen. Bovendien had ze aan het langste eind getrokken doordat Mark voor haar had gekozen. Voor de zoveelste keer bedacht ik weer hoe ik haar haatte.

Zowel mijn zus als Fleur vond dat het tijd werd voor een nieuwe man in mijn leven. Bovendien was mijn stalker ook weer ontwaakt: er werd weer gebeld en gezwegen. Op een avond hield ik het niet meer en begon te schreeuwen. “Wat moet je nou?! Het is uit hoor, je hebt je zin. Laat me dus gewoon met rust!” Klik, de persoon aan de andere kant van de lijn hing op. Zou ik nu voorgoed van mijn stalker zijn verlost?

Nieuwe man

Ik hoorde niets meer van Mark en hoewel ik bijna op mijn handen moest zitten om hem niet zelf te bellen of een berichtje te sturen, lukte het me om hem te negeren. Ik keek heel vaak op zijn Facebookpagina en ook checkte ik dagelijks alle social media van Josien. Maar beiden postten ze niets. Moest ik dan echt op zoek naar een nieuwe man in mijn leven? Ik vond andere mannen helemaal niet zo leuk. Niemand was zo knap en slim als Mark. En niemand begreep me zo goed als hij. Behalve dan misschien…

‘Ik ga sporten, vanavond, jij ook?’ ‘Natuurlijk,’ appte Erik terug. ‘Saunaatje pakken, daarna?’ Ach, waarom niet? Dan moest ik nog wel eerst even een Brazilian Wax ondergaan. Ik had de boel daaronder een beetje laten versloffen de laatste weken. Eens kijken of ik een uurtje eerder weg kon glippen, zonder dat iemand dat merkte.

Koetjes en kalfjes

En dus zat ik een paar uur later helemaal glad met Erik in de sauna. Ik voelde me letterlijk heel bloot, maar Erik deed alsof zijn neus bloedde. We kletsten over koetjes en kalfjes en ik deed mijn best om niet naar zijn – bepaald niet slechtbedeelde – kruis te kijken. “Waarom heb je eigenlijk geen vriendin?” “Omdat ik er nog niet aan toe ben om me te binden. Ik ben nu 32 en toe aan een gezin. Ik wil pas een vaste relatie als ik iemand vind met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen.”

Toegeven

“Kom, we gaan zwemmen.” Hij stak zijn hand uit en trok me poedelnaakt het zwembad in. “Je hebt een mooi lijf, weet je dat? Prachtige borsten.” Hij streek er heel even met zijn rechterhand langs en ik voelde mijn lichaam reageren. Oei. “We doen wie het snelst aan de overkant is!” Snel zwom ik weg, maar hij haalde me met gemak in. En toen ik uiteindelijk moest toegeven dat hij niet alleen sneller maar ook sterker was, trok hij me naar zich toe. Hij streek mijn natte haar uit mijn gezicht. “Ik heb zin om je te kussen.” En dat deed hij vervolgens net zo lang tot iemand geërgerd vroeg of we dit niet thuis konden doen.

Niet storen

Gelukkig was het bubbelbad leeg. We gingen dicht tegen elkaar aan zitten en hij legde zijn hand op mijn knie. “Als ik dit doe, mag dat dan?” “Ja.” Ik fluisterde bijna. “En als ik een heel klein stukje omhoogga?” Zijn vingers gingen langzaam hoger en hoger. Moest ik dit wel doen? Maar het was te lekker om ermee te stoppen. Net toen zijn vingers mijn meest intieme plekjes wilden gaan verkennen, schrok ik op. Een saunamedewerker wees ons op een bordje. “Sorry jongens. Ik wil jullie niet storen, maar zowel gewenste als ongewenste intimiteiten zijn hier niet toegestaan. Dus…”

Bekend gezicht

“Laten we naar jouw huis gaan,” zei Erik. “Oké.” Wat kon mij het ook schelen. Ik was tenslotte single en ik had zin. Ik liet mijn fiets bij de sportschool staan en stapte bij Erik in de auto, zodat we in no time thuis waren. “Hé, er brandt nog licht!” Ik haalde mijn schouders op. “Blijkbaar vergeten.”

Maar ik vergiste me. Want er zat bij mij thuis een heel bekend gezicht op de bank. “Mark! Wat doe jij hier?” “Ik moet met je praten. Je reageert nergens op, dus… en ik had nog een sleutel.” Hij stond op: “Maar blijkbaar kom ik ongelegen. Dus ik ga maar weer.” Besluiteloos keek ik van Erik naar Mark en weer terug. Shit. Wat nu?

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer
  • Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek rondom 'Dagboek van een minnares'. Hier lees je alles wat je moet weten.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.