Vrouw/Horoscopen
1756515820
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 29 augustus - Denk aan je gezondheid, Kreeft!

Let op details om goed te functioneren, Maagd.

Let op details om goed te functioneren, Maagd.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Let op details om goed te functioneren, Maagd.

Let op details om goed te functioneren, Maagd.

VANDAAG JARIG

Het laatste kwartaal van dit jaar wordt jouw carrière belangrijker nu Mars zijn intrede in jouw horoscoop heeft gedaan. Dat wijst op veel activiteit (en zelfs agressie) als je jouw positie, status of zelfs jouw bedrijf moet verdedigen. Een partner gaat financieel een veelbelovend jaar tegemoet.

RAM

Liefde verdient prioriteit; je kunt rekenen op vooruitgang in persoonlijke relaties. Een emotioneel gebaar van jouw partner kan een opvallend geschenk omvatten en een periode van geluk inluiden waarop je niet hebt durft rekenen.

STIER

Effectief teamwerk zal voor een aangename werksfeer zorgen. Informatie betreffende de machtsstructuur van jouw bedrijf kan je helpen een trede hoger te klimmen op de maatschappelijke ladder. Bezoek vanavond een nieuw restaurant.

TWEELINGEN

Liefde, kinderen en sociale activiteiten zijn de thema’s van deze dag en kunnen voor een glimlach zorgen. Vrijgezellen kunnen een nieuwe partner ontmoeten. Bezoek een sportief evenement of museum, al naar gelang jouw interesse.

KREEFT

Er op uit trekken met jouw geliefde biedt de gelegenheid om te praten, te klagen, grappen te vertellen en te lachen. Bezoek oude vrienden of familie en houd een familietraditie in ere. Vermijd fast food; denk aan je gezondheid.

LEEUW

De kosmos biedt de kans om met een bijzonder werkstuk te beginnen, je in te schrijven voor een studie of nieuw voertuig aan te schaffen. Zit je in de retail, dan kun je ontdekken dat het heel eenvoudig kan zijn om iets te verkopen.

MAAGD

Let op details om goed te functioneren. Jouw werkgever zal zeker oog hebben voor jouw doeltreffende manier van werken. Erkenning voor hetgeen je tot stand brengt zal jouw ego opkrikken. Waak echter voor zelfoverschatting.

WEEGSCHAAL

Jouw leven is positief en inspirerend. Liefde en geldzaken zien er veelbelovend uit, terwijl ook geluk aan jouw zijde gaat. Een juridische kwestie belooft goed uit te pakken en aangenaam vakantienieuws kan je verblijden.

SCHORPIOEN

Een harmonieuze kosmische sfeer is een goed teken voor evenwichtige mensen. Als je rustig bent, breng je meer tot stand dan je verwacht met een minimum aan inspanning. Zorg dat je er bent als een kind je nodig heeft.

BOOGSCHUTTER

Gebruik elke gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. Netwerken vergroot jouw kennissenkring en kan financieel voordeel opleveren. Sluit je aan bij een gezelschap gelijkgestemden als je te vaak in je eentje bent.

STEENBOK

Als jij je goed voelt zul je er ook goed uitzien. Focus op jouw carrière; je kunt nu meer voor elkaar krijgen dan gewoonlijk. Jouw reputatie een harde werker te zijn en tevens vriendelijk en goedgeefs, draagt daar nog toe bij.

WATERMAN

De kosmische invloed is positief. Ga op zoek naar nieuwe markten als plaatselijke deals niet het gewenste resultaat opleveren. Volg een extra training als die je waardevoller maakt voor jouw huidige of toekomstige werkgever.

VISSEN

Via jouw netwerk kun je aan een paar touwtjes trekken die je toegang geven tot een hoge post. Zorg ervoor dat jouw boeken zijn bijgewerkt als je een financieringsverzoek indient. Een drastische verandering in een relatie zal goed uitpakken.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.