Vrouw/Horoscopen
175809115
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 5 augustus - Relaties kunnen voor problemen zorgen, Steenbok

Je verkeert met vooraanstaande lieden en je voelt je tot hen aangetrokken.

Je verkeert met vooraanstaande lieden en je voelt je tot hen aangetrokken.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je verkeert met vooraanstaande lieden en je voelt je tot hen aangetrokken.

Je verkeert met vooraanstaande lieden en je voelt je tot hen aangetrokken.

VANDAAG JARIG

Met jouw liefdesplaneet hoog in het vaandel kunnen veel van je afspraken gerelateerd zijn aan je werk. Je verkeert met vooraanstaande lieden en je voelt je tot hen aangetrokken. Nog alleen dan zou een serieuze, ambitieuze partner gunstig zijn, maar waarschijnlijk val jij meer voor een vrolijk type.

RAM

Als je je de afgelopen dagen extra hebt ingespannen is het nu tijd om kalm aan te doen. Misschien kun je een dag vrij nemen. Meer tijd thuis zorgt voor een verfrissende pauze en biedt tevens de kans achterstallig huiswerk te doen.

STIER

Mensen om jou heen kunnen de indruk wekken merkwaardige geheimen of problemen te hebben; blijf er verre van. Je gedachten en ideeën aan papier toevertrouwen bezorgt jou nieuwe inzichten en een aanwijzing een dilemma op te lossen.

TWEELINGEN

Ouders met opgroeiende kinderen kunnen ervaren dat de kosten van het bijhouden van hun behoeften de pan uit rijzen. Eén manier om dit op te lossen is het genereren van meer inkomsten; een andere is om je uitgaven te beperken.

KREEFT

Houd je hoofd goed bij de les zodat signalen die elkaar tegenspreken je niet van de wijs brengen. Anderen kunnen jou verkeerd verstaan, met spanning tot gevolg. Wat verkeerd begrepen kán worden, zal vandaag verkeerd overkomen.

LEEUW

Emoties kunnen vandaag een nadrukkelijk effect hebben op jouw besluitvorming. Je kunt verblind worden door reacties of antwoorden. Houd het bij voorkeur bij alledaagse kwesties die geen absolute helderheid vereisen.

MAAGD

Een verkeerde aanpak zal een negatief effect hebben op gesprekken. Teneinde nodeloos oponthoud en problemen te voorkomen moet je de informatie waarmee je werkt extra controleren. Slimme ideeën kunnen minder slim blijken.

WEEGSCHAAL

Je kunt steun ondervinden van mensen in hoge posities. Tussenkomst van mensen die het voor het zeggen hebben maakt het onnodig om voor jezelf op te komen. Wie jij kent heeft meer invloed op je carrière dan wat je weet.

SCHORPIOEN

Je kunt belangstelling krijgen voor politiek of religie en zozeer genieten van een debat over een van deze onderwerpen dat je niets anders meer wilt doen. Studenten kunnen tijdens een lezing nieuwe gegevens over hun studie gewaarworden.

BOOGSCHUTTER

De mening van anderen over jouw werk kunnen je in de war brengen. Teveel koks achter het fornuis bederven de maaltijd. Houd het bij een beproefde manier van werken. Klanten zijn meestal de betrouwbaarste raadgevers.

STEENBOK

Relaties kunnen vanochtend voor problemen zorgen. Klachten over gebrek aan service, overschrijding van het budget of gebrek aan interesse kunnen aan de orde van de dag zijn. Neem alles ter harte; daarna klaart de lucht op.

WATERMAN

Ook als alles er momenteel somber uitziet, staat vast dat situaties zullen verbeteren en moeilijkheden weer zullen verdwijnen. Te gelegener tijd keert het tij en wordt de trend positief. Plan een vakantie en lees je in.

VISSEN

Je ambitie neemt toe nu je vooruitgang kunt boeken. Speel echter niet de baas en neem niet teveel hooi op uw vork. Je kunt een uniek werkstuk leveren door je creativiteit de vrije loop te laten. Zorg naast je werk ook voor ontspanning.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.