Nieuws/Vrouw
1763460391
Vrouw

Temptation Island... ‘Olieworstelen gaat zelfs mij te ver’

Zojuist werd alweer de vijfde aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 5 - Happy hunting

Het tweede kampvuur moet nog komen, maar eerlijk gezegd ben ik er al een beetje klaar mee. Geen gejank, geen gezoen, geen ‘ik wil Debra echt niet kwetsen’… IK WIL ACTIE!

In de mannenvilla lukt het Sidney maar niet om de opmerking van Jamie – over de grootte van Sidney’s little friend – uit zijn hoofd te krijgen. Gelukkig heeft-ie een passende oplossing: “Weet je wat ik ga doen? Ik haal gewoon zo’n grote, zwarte dildo. Die stop ik in z’n reet, zo vol is-ie van zichzelf.” Ehm… oké. Hierbij beloof ik dat ik aan mijn laatste Temptation-blog een compilatie toevoeg van al Sidneys merkwaardige opmerkingen, want hij blijft ze maar uit zijn mouw schudden die gozer. En doe eens gek, ik voeg zijn dansmoves er ook aan toe.

Waar ik Sidney steeds leuker en grappiger ga vinden, begin ik Roger en Laura aardig beu te raken. Constant overdreven gapen als een verveelde puber die de les niet leuk vindt, núl gezellige gesprekken en slechts heel af en toe een lachje. Waren er echt geen andere aanmeldingen? Wie heeft deze mensen in godsnaam gecast?

En hoewel Morgan ook elke keer vroeg naar bed gaat, heb ik het idee dat de oorzaak bij hem ergens anders ligt. In goed gezelschap is-ie vast hartstikke gezellig, maar volgens mij vindt hij zijn mede-eilanders gewoon hartstikke ruk. En als dat het geval is, dan snap ik ook wel dat je geen zin hebt om elke avond met ze door te zakken. Maar eerlijk is eerlijk; het zorgt nou niet bepaald voor spannende televisie.

De makers lijken het met me eens te zijn en gooien er een spelletje playboybunnyspuiten tegenaan – dat is net zo vreemd als het klinkt. Heikki en Sidney zijn er wel voor te porren en zelfs Morgan doet semi-enthousiast mee, maar Roger staat er met zijn felgekleurde waterpistool bij als een zielig klein jongetje dat net keihard met tranen in zijn ogen ‘ABC IK KAP ERMEE!’ heeft geroepen.

Het daaropvolgende olieworstelen is voor alle mannen een beetje te veel van het goede. Sta je dan met zijn vieren totaal geforceerd te kijken naar twee glibberige, krioelende halfnaakte verleidsters. Ik snap wel dat je je daar heel ongemakkelijk bij voelt. Ik weet dat we het hier over Temptation Island hebben, maar toch… Dit gaat zelfs mij een beetje te ver.

In de vrouwenvilla gaat het er een stuk rustiger aan toe. Als Annelien aankondigt dat de dames op date mogen, hoop ik dan ook op drama. Maar helaas: Rodanya heeft een sneetje in haar voet en doet alsof-ie geamputeerd moet worden, Laura heeft het alléén maar over Roger, Milou heeft voor Timone gekozen maar was eigenlijk liever met Jietse op date gegaan en Demi – die er met sproetjes ineens een stuk liever uitziet – en Gaetan maken cocktails voor elkaar. SAHAAAI!

Maar dan komt de vunzigheid waarop ik al vierenhalve aflevering zit te wachten. Tijdens de barbecue in de mannenvilla laat Ayleen – die met dat gekke accent – zich helemaal gaan tijdens haar gesprek met Heikki. “Ik ben echt goed in bed. Als de piemel groot genoeg is, is het echt leuk om te pijpen.” Om haar woorden kracht bij te zetten probeert ze een glas in haar mond te stouwen en doet ze iets geks met haar rietje. Nou meid, als je met die piemel omgaat zoals je aan je rietje likt, dan gaat er iets niet helemaal goed. Hij moet ín je mond, hé ;)

Verleidster Emma kan er wel om lachen. Huh, wacht even. Who the f*ck is Emma? Het kan aan mij liggen, maar ik geloof niet dat ik haar al eerder heb gezien. Lijkt me trouwens echt heerlijk om als verleidster geen klik met de mannen te hebben. Beetje zonnen, beetje zwemmen, beetje drinken… allemaal GRATIS! Denk dat ik me maar ga opgeven.

Ondertussen is er in de vrouwenvilla ook van alles aan de hand en loopt Danicio als een vies mannetje door de gangen: “Ik hou van seks... Dus ja, even kijken wie de zwakste schakel is.” Vervolgens stapt-ie zomaar de kamer van de slapende Milou in. WTF, wat is dit voor creepy gedrag?! En Milou lijkt er nog om te kunnen lachen ook… Denk dat ik ’m toch even flink had gehoekt!

Volgende week vraagt Sidney zich af wat ‘die Congolees’ denkt te bereiken, reageert Gaetan met een subtiele ‘die meisje gaat de fout ingaan’ en is het dan eindelijk tijd voor het tweede kampvuur. Mooi! Ik ben wel klaar voor wat heibel in de tent, laat ze maar janken – of ben ik nu heel slecht?

Temptation Island kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.