Nieuws/Vrouw
1768772926
Vrouw

Kom jij stage lopen bij VROUW.nl?

stage VROUW.nl

stage VROUW.nl

Zou jij dolgraag een bijdrage leveren aan het spiksplinternieuwe digitale platform van VROUW en heb je een scherpe pen? Dan zoeken wij jou! VROUW heeft meerdere stage vacatures op de online redactie. Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

stage VROUW.nl

stage VROUW.nl

Je begint elke dag met een flinke adem social. Je denkt constant in hashtags, viraliteit en trending topics. Je hebt verstand van SEO en hebt weleens in een CMS gewerkt. Daarnaast ben je niet bang om te interviewen of de straat op te gaan en kom je elke dag met vernieuwende ideeën bij de ochtendvergadering. Het netjes doorplaatsen van content van onze experts, bloggers en opiniepeilsters behoort tevens tot je verantwoordelijkheid.

Bovenal weet je precies wie de VROUW doelgroep is, en wat zij wil lezen en weten. Je weet feilloos wat nieuwswaarde heeft en hoe je nieuws om kunt zetten tot een deelbaar verhaal voor de VROUW doelgroep. Daarnaast weet je welke content het meest geschikt is voor welk platform. Voor VROUW.nl zoeken we een stagiaire die altijd verfrissende, relevante, spraakmakende ideeën bij het nieuws bedenkt en dit tot een helder, leesbaar verhaal met een echte VROUW tone of voice op weet te schrijven.

Jij:

  • hebt HBO of WO niveau (School voor Journalistiek is een pre)
  • hebt affiniteit met vrouwennieuws
  • kan zelfstandig impactvolle artikelen schrijven
  • bent niet bang om te interviewen of de straat op te gaan

Mail

Herken je jezelf in bovenstaande? Mail je motivatie, cv én een voorbeeld van een echt VROUW artikel naar Elske van der Velden, e.van.der.velden@telegraaf.nl.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.