Vrouw/Horoscopen
1769952162
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 21 november – Je kunt vandaag dingen vergeten, Maagd!

Blijf uit de buurt van humeurige en negatieve mensen, Schorpioen!

Blijf uit de buurt van humeurige en negatieve mensen, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Blijf uit de buurt van humeurige en negatieve mensen, Schorpioen!

Blijf uit de buurt van humeurige en negatieve mensen, Schorpioen!

VANDAAG JARIG

Zakendoen kan komend jaar een verlengstuk worden van je sociale leven en ook omgekeerd. Liefde kan daarbij een grote rol spelen, misschien zelfs de grootste, dus let op. Vrijgezellen kunnen zich sterk aangetrokken voelen tot succesvolle personen en vooral fysiek heftig reageren.

RAM

Zorg dat je op de hoogte bent van je zakelijke banksaldo en houd een actuele lijst bij van debiteuren en crediteuren. Je dient je zaken scherp te spelen als het om verplichtingen en bezittingen gaat. Stel je onafhankelijk en zelfstandig op.

STIER

Afwijkende ideeën over de richting die je met je leven bent ingeslagen, kunnen voor onaangenaamheden zorgen tussen jou en je partner. Elkaar ontlopen lost problemen niet op, al kan het je tijd geven om na te denken. Probeer elkaar te begrijpen.

TWEELINGEN

Maak gebruik van je charme en charisma als je een idee wil propageren of een product aan de man wil brengen. Zet diplomatie en flair in om ruzies in der minne te schikken. Koop bloemen voor je werk- of leefomgeving.

KREEFT

De sfeer is verwachtingsvol, maar haast je niet en handel ook niet impulsief, want dan zul je fouten maken. Situaties veranderen en een verplichting die je op je hebt genomen moet misschien worden teruggegeven.

LEEUW

Het kan moeilijk zijn om de balans te vinden tussen gezinsleven en professionele verantwoordelijkheid, maar is wel noodzakelijk. Nieuwe gezichten kunnen nieuwe vrienden worden. Reserveer de avond voor beminden.

MAAGD

Een onrustige nacht kan tot gevolg hebben dat je met het verkeerde been uit bed stapt. Je kunt vandaag dingen vergeten en te laat komen en de ochtend zal door dat alles verwarrend verlopen. Vanmiddag kom je weer goed op gang.

WEEGSCHAAL

Maak gebruik van je praktische instelling, dan vermijd je valkuilen op financieel en professioneel gebied. Wees heel duidelijk en exact als je gesprekken voert tijdens een bijeenkomst of medisch consult. Bescherm je bezit.

SCHORPIOEN

Blijf uit de buurt van humeurige en negatieve mensen nu je gevoelig bent voor de uitstraling van anderen en je eigen stemming erdoor kan worden beïnvloed. Als je er goed uitziet en jezelf goed voelt, maak je indruk en lukt alles.

BOOGSCHUTTER

Het kan vanochtend moeite kosten om op gang te komen. Een stukje hardlopen kan je sloomheid verdrijven, als je tenminste dapper genoeg bent om de elementen te trotseren. Strijk collega’s niet tegen de haren in, dan blijft de sfeer harmonieus.

STEENBOK

Geef een project dat je van de grond wil tillen je volledige aandacht. Sluit je af van interrupties en werk ideeën uit. Begin een dagboek; je zult verbaasd zijn over alles wat naar boven komt als er geen censuur wordt uitgeoefend.

WATERMAN

Stel jezelf de vraag wat jou momenteel gelukkig zou maken. Als carrière of zakelijke voorspoed jouw antwoord is, kan een gesprek met mensen die hoger staan op de maatschappelijke ladder voor duidelijkheid en richting zorgen.

VISSEN

Twijfel niet aan je eigen inzichten. Jouw intuïtie kan meer deuren voor je openen dan je voor mogelijk houdt. Je als vrijwilliger inzetten voor een goed doel kan ook positief uitpakken voor je carrière. Treed naar voren en presenteer jezelf.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.