Vrouw/Horoscopen
1770730669
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 18 oktober - Wees niet te verlegen, Maagd

Contact met buren kan uitgroeien tot een goede en langdurige relatie, Weegschaal.

Contact met buren kan uitgroeien tot een goede en langdurige relatie, Weegschaal.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Contact met buren kan uitgroeien tot een goede en langdurige relatie, Weegschaal.

Contact met buren kan uitgroeien tot een goede en langdurige relatie, Weegschaal.

VANDAAG JARIG

2022 wordt, vooral het tweede deel van het jaar, een geweldig jaar op liefdesgebied. Op 11 mei aanstaande komt de liefdevolle planeet Jupiter in jouw teken en blijft daar tot 29 oktober, om weer terug te keren op 21 december. Singles gaan waarschijnlijk trouwen of samenwonen en hun sociale kring uitbreiden.

RAM

Als je denkt dat alleen het beste goed genoeg voor je is kan dat ook je teloorgang zijn, zeker als het om geld gaat. Overdreven optimisme kan je in een roekeloos avontuur storten. Doe afstand van spullen die geen nuttige rol meer vervullen.

STIER

Je kunt wat wispelturig zijn, dus voorkom teleurstelling door niemand iets te beloven. Een zakelijke deal kan door haarkloverijen vertraging oplopen en kan je meer gaan kosten dan opleveren. Misschien kun je een dag rust nemen.

TWEELINGEN

Binnen een relatie ontstaat een beter wederzijds begrip. Wees dankbaar als je een toegewijde partner en goede vrienden hebt. Onduidelijke gesprekken kunnen ware bedoelingen maskeren maar die zijn niet per se negatief.

KREEFT

Je zult hard moeten werken en je moeten aanpassen aan hetgeen anderen van je verwachten. Een luchtige conversatie kan interessante feiten bevatten. Een nieuwe romance kan het je heel moeilijk maken om bij de les te blijven.

LEEUW

Als je op reis gaat, wordt het een aangename trip, zelfs als het om een zakenreis gaat. Kijk onderweg goed om je heen en tracht zoveel mogelijk te genieten. Je kunt contacten leggen waarvan je nog heel lang plezier zult hebben.

MAAGD

Anderen kunnen irrationeel en emotioneel zijn en hun gedrag analyseren zal je niet veel verder helpen. Laat je reacties door je gevoel dicteren en toon compassie en empathie waar dat nodig is. Wees niet te verlegen.

WEEGSCHAAL

Contact met buren kan uitgroeien tot een goede en langdurige relatie. Kijk niet verder dan de volgende deur als je hulp nodig hebt. Een goede sfeer in de buurt zorgt voor wederzijdse veiligheid en gedeelde activiteiten.

SCHORPIOEN

Matig jezelf als het doel, dat je nastreeft te omvangrijk is. Je hebt talent om verhalen te vertellen en kunt daarmee warme en vriendelijke mensen aantrekken. Als je ze opschrijft kun je ontdekken dat ze het waard zijn om te publiceren.

BOOGSCHUTTER

Een relatie kan een periode van heroverweging nodig hebben, misschien doordat je bij méér dan één persoon betrokken bent. Er bestaat echter geen twijfel aan het romantisch potentieel van jouw huidige partner.

STEENBOK

Onder invloed van de kosmos kan het onduidelijk zijn of je komt of gaat. Als je hard hebt gewerkt zal de verleiding sterk zijn om in je warme bed te blijven. Er dreigt een ongeluk of andere tegenslag in of rond het huis.

WATERMAN

De kosmos kan de meest zorgvuldig gemaakte plannen in de war sturen. Doe slechts één ding tegelijk, anders zul je dodelijk vermoeid raken. Slik wat extra vitamines om je te beschermen tegen toenemende aanslagen op je krachten.

VISSEN

Jouw verlangen naar iets nieuws kan een mate van rusteloosheid tot gevolg hebben, die een rem zet op uw prestaties. Zet je intuïtie in als je beslissingen moet nemen die misschien op een later tijdstip veranderd moeten worden.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop