Vrouw/Culinair
1773047912
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

VROUW magazine

Recept van ’het allerbeste gerecht ter wereld’: Indonesische rendang

„Het zachte vlees, de combinatie van pittig, zout en een beetje zoet; het Indonesische stoofgerecht heeft alles.”

„Het zachte vlees, de combinatie van pittig, zout en een beetje zoet; het Indonesische stoofgerecht heeft alles.”

Culi-expert Marjolein: „Men zegt dat rendang het allerbeste gerecht ter wereld is. Ik ben het daar mee eens. Het zachte vlees, de combinatie van pittig, zout en een beetje zoet; het Indonesische stoofgerecht heeft alles. Ik kan ’s ochtends wakker worden en er dan al zin in hebben.”

„Het zachte vlees, de combinatie van pittig, zout en een beetje zoet; het Indonesische stoofgerecht heeft alles.”

„Het zachte vlees, de combinatie van pittig, zout en een beetje zoet; het Indonesische stoofgerecht heeft alles.”

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF