Vrouw/Horoscopen
1792543779
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 25 oktober - Sta open voor het ongebruikelijke, Weegschaal!

Breng ideeën naar voren en geniet van de respons, Schorpioen!

Breng ideeën naar voren en geniet van de respons, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Breng ideeën naar voren en geniet van de respons, Schorpioen!

Breng ideeën naar voren en geniet van de respons, Schorpioen!

VANDAAG JARIG

Meer dan 20 jaar heeft Pluto, de heerser over jouw horoscoop, je denkwereld sterk beïnvloed en zijn ingrijpen in jouw mentale patronen is bijna voltooid. In je loopbaan kunnen nu mooie kansen ontstaan waar bovendien een mooi salaris aan vast zal zitten. Reageer er alert op.

RAM

Er kan een geheim worden onthuld en dat zal geen positieve ervaring zijn. In jouw liefdeleven blijven zich problemen voordoen als teleurstellingen niet worden weggenomen. Koop, voor je gemoedsrust, geen dingen die je niet nodig hebt.

STIER

Financiële verplichtingen kunnen een beslissende invloed hebben op je dagelijks leven. Ze kunnen ervoor zorgen dat je tijd te kort komt en verminderen de kans om zinvol te communiceren met de mensen die je na staan. Probeer dit te voorkomen.

TWEELINGEN

Jouw besluitvaardigheid neemt toe en je inspanning zal op prijs worden gesteld door degenen die door jou worden geholpen. Een bezoek aan de sportschool krikt je energieniveau op, met als voordeel dat jij je fit voelt.

KREEFT

Je kunt je zorgen maken over de gezondheid van een ouder. Het beste wat je kunt doen, is links en rechts informeren naar goede specialisten. Jongeren kunnen zo ver zijn dat ze het ouderlijk huis verlaten en snakken naar hun vrijheid.

LEEUW

Irritatie over collega’s en medewerkers kan toenemen. Degenen die thuis voor kinderen zorgen kunnen verstrikte raken in familieruzies en verhitte discussies. Zit niet bij de pakken neer als je onrecht ziet, maar beheers je.

MAAGD

Een overvolle agenda is uitputtend en kan je het gevoel geven te worden uitgeknepen. Zorg voor genoeg rust en eet gevarieerd. Bespreek met je partner hoe je de last kunt delen. Gebrek aan interesse hoeft niet opzettelijk te zijn.

WEEGSCHAAL

Het kan een opwindende dag worden als jij daarvoor openstaat. Drijf het niet op de spits als de verhouding met een ouder of een superieur gespannen wordt. Wees verstandig en toon een open mind voor het ongebruikelijke.

SCHORPIOEN

Zakelijke onderhandelingen kunnen je in staat stellen te schitteren. Breng ideeën naar voren en geniet van de respons. Laat je niet imponeren en houd voet bij stuk als je door een concurrent wordt uitgedaagd.

BOOGSCHUTTER

Je kunt zich uitgeput en lethargisch voelen. Ook je tolerantie ten aanzien van anderen kan gering zijn waardoor er snel irritatie ontstaat. Werk liefst alleen; rust en eenzaamheid is het beste. Verander je routine.

STEENBOK

Hoge idealen vereisen bovenmenselijke inspanning en dat opent de weg naar teleurstelling en zelfs depressie. Leg je erbij neer dat je niet alles kunt oplossen en neem geen schuld op je. Verzeker je van de steun van een naaste.

WATERMAN

Jouw standing en prestige binnen de gemeenschap vragen aandacht. Maak gebruik van je netwerk. Zinvol werk is voor een ieder een positieve ervaring, maar het is ook van belang je te bekommeren om het welzijn van geliefden.

VISSEN

Val niet uit tegen de mensen van wie je houdt, ook al moet je een belangrijk besluit nemen en beter presteren dan anderen van je verwachten. Je zenuwen kunnen op de proef worden gesteld tijdens een zakelijke bijeenkomst.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.