Nieuws/Vrouw
1795464193
Vrouw

Victor Reinier: Het scheelt dat ik al ervaring heb

Zeg je leuke vader, dan zeg je Victor Reinier. Hij heeft ook genoeg kunnen oefenen: nadat hij met zijn toenmalige vrouw zoon Jesse en dochter Janna kreeg, kwam daar met zijn huidige vriendin nog dochter Robin bij. “Ik had het niet beter kunnen wensen.”

Was vader worden deze keer anders?

“Dat wel. Ik was inmiddels 50, een heel verschil met 28! Toen ik Jesse kreeg, had ik nog geen carrière. Ik zou in toneelstukjes gaan spelen en als het meezat misschien een gastrolletje krijgen in een serie. Dat is natuurlijk anders gelopen.

Toen Janna kwam, zat ik al volop in Baantjer. Toen Robin kwam, had ik die serie ingeruild voor Flikken Maastricht, een tweede succes. Wat dat betreft is het veel meer ontspannen. Het scheelt ook dat ik ervaring heb als vader. Ik schrik niet zo erg als een kind huilt.

Haar moeder doet het voor het eerst, maar wel heel goed. En ik vind ook niet dat ik de hele tijd moet roepen: ‘Ik weet hoe dat moet!’ Zij moet dat zelf uitvogelen, dat is veel te leuk. En daarbij: elk kind is anders. Je kan niet op routine een kind opvoeden.”

Praat mee

Heb jij ervaring met kinderen die veel van elkaar verschillen in leeftijd? Of heb jij een man die tijdens een eerdere relatie al kinderen kreeg? En zie je verschil in de manier van opvoeden, of juist niet? Praat mee en laat je reactie achter!

Dit stuk komt uit het interview met Victor Reinier. Lees het volledige interview dit weekend in VROUW Magazine (elke zaterdag bij De Telegraaf)

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.