Vrouw/Seks & Relaties
1801034473
Seks & Relaties

Deel 199: ‘Mark streelt plagerig mijn billen’

Vrijdag. Ik werk pas twee dagen samen met Dani en heb nu al een hekel aan haar. Vanmiddag gaan we met het hele team borrelen en Mark gaat ook mee. Toen ik woensdag zei dat ik niet kon, stelde hij voor om het uit te stellen naar vandaag. Dus nu zit ik straks met mijn twee bazen, mijn ex-minnaar en mijn kirrende nieuwe collega in het café.

“Wat heb jij eigenlijk voor opleiding?” Dani kijkt me niet eens aan terwijl ze dit vraagt. Ze bestudeert zichzelf via de camera van haar telefoon.

“Schoevers, hoezo?” “O? Dus eigenlijk kunnen we beter van baan wisselen. Ik heb tenslotte een universitaire communicatiestudie achter de rug en jij alleen een secretaresseopleiding. Haha!” Ik kook van woede. Zit die meid nu al aan mijn stoelpoten te zagen?

Op dat moment belt Tom. “Hoe laat ben jij thuis?” “Weet ik nog niet. Ik ga borrelen met collega’s.” “O, jammer. Ik hoopte dat we samen konden eten. Mijn laatste vrije weekend voor de lessen weer beginnen. Hoewel de rector me net belde om te vragen of ik zo nog naar school kan komen. Hij wil iets met me bespreken.” “Wat dan?” “Geen idee. Misschien wil hij me een lastige mentorklas in de maag splitsen. Maar goed, ik haal wel iets. Veel plezier.”

“Was dat je vriendje?” Dani probeert niet eens te verbloemen dat ze heeft zitten meeluisteren. “Ja, hoezo?” “Waarom vraag je hem niet mee vanavond? Ik wil hem wel leren kennen. Weet jij trouwens of die knappe broer van Frank nog vrijgezel is?” “Nee, die is getrouwd. Met Josien. Zij is kookboekenschrijfster. Wij behartigen ook haar belangen.” “Jammer. Ik vind hem wel leuk.” “Dani, die man is 43. Hij kan zowat je vader zijn.”

Toch krijg ik er de kriebels van. Ik wil niet dat ze achter Mark aanzit. Mark is dan wel niet meer van mij, maar ik gun hem niemand anders. We gaan borrelen in de bar van het Hiltonhotel, de favoriete hang-out van Mark – en ook de plek waar Mark en ik samen heel wat uren hebben doorgebracht. Dani heeft zich omgekleed in een leren jurkje met een paar hoge hakken. Ze is adembenemend slank. Zou ze een paar ribben hebben laten weghalen? Ik heb er helemaal niet over nagedacht om andere kleren mee te nemen en voel me plomp en saai naast haar.

Ze zorgt ervoor dat ze naast Mark komt te zitten en bestelt een gin-tonic. Ik neem een cola light. Ik voel de Griekse vakantiekilo’s op mijn heupen en buik plakken. “Dus je bent getrouwd?” Ik moet zeggen: Dani gaat recht op haar doel af. Ik ben benieuwd of ze opbiecht dat ze als ‘suikernichtje’, oftewel prostituee voor oudere mannen werkte, maar dat doet ze niet. “Ja,” zegt Mark. “Maar we wonen op dit moment wel apart. En wat deed jij voordat je voor Frank ging werken?”

Ze schept op over haar studie en zegt dan zo hard dat Eline en Frank het ook horen dat ze heel snel als agent aan de slag wil. “Dan zul je je wel iets discreter moeten gaan kleden,” zegt Frank scherp en tot mijn genoegen wordt ze knalrood. De namiddag kruipt voorbij. Het liefst zou ik weggaan en lekker met Tom op de bank gaan zitten Netflixen, maar ik durf Dani niet alleen met Mark achter te laten. Ik ben dolblij als Frank en Eline eindelijk opstappen en juich inwendig als Mark ook opstaat.

“Ga je al weg? Wat jammer. Ik hoopte dat we ergens een hapje gingen eten,” zegt Dani teleurgesteld. Kun je me dan misschien naar huis brengen?” Vloekend zit ik even later in mijn eentje op de fiets. Natuurlijk heeft die snol hem zover gekregen dat hij haar naar huis brengt. Je zult zien dat hij binnen de kortste keren bij haar in bed ligt. En waarom ook niet? Ik heb nu officieel een relatie met iemand anders. Een heel lief iemand. Iemand die op mij zit te wachten.

Ik schrik me dan ook wild als ik, als ik bijna thuis ben, word ingehaald door een motor die me vervolgens blokkeert op het fietspad. Ik stop. De man doet zijn helm af en dan zie ik pas dat het Mark is. “Zo,” zeg ik. “Gevalletje midlifecrisis?” “Zoiets,” zegt hij. “Stukje rijden? En hij wijst op de extra helm die waarschijnlijk zojuist op het hoofd van Dani heeft geprijkt. Ik kan de verleiding niet weerstaan en kruip achterop. Ik sla mijn armen om hem heen en ga dicht tegen hem aan zitten. Ik snuif zijn heerlijke geur op.

“Waar wil je heen? Naar het strand?” Ik schud nee. Dan zou ik veel te lang wegblijven. “Naar mijn huis dan?” “Zeker niet!”

Uiteindelijk rijden we naar de ingang van het Amsterdamse Bos. Hij parkeert de motor, pakt mijn hand en samen lopen we het bos in. Hij kijkt me aan. Hij kust me. Ik kus hem terug. Hij slaat zijn armen om mee heen en drukt me stevig tegen zich aan. “Ik mis je,” zegt hij dan schor. “Ik mis je en ik hou van je.” Ik moet bijna huilen. “Ik hou ook van jou,” zeg ik. Dan gaat mijn telefoon. Ik kijk. Het is Tom. Shit. Ik druk hem weg. Dan belt hij weer. En ik neem toch maar op, terwijl Mark plagerig mijn billen streelt. Tom klinkt geagiteerd. “Laura? Kun je naar huis komen alsjeblieft? Er is iets ergs gebeurd!”

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.