Vrouw/Horoscopen
1805933424
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 4 mei - Maak een waterdicht spelplan, kreeft!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Je zult ervaren dat je fysiek tot meer in staat bent dan je denkt. Laat je begeleiden door mensen die zich hebben bekwaamd in een fysieke training, zodat je het veilig kunt doen. Je hebt er niets aan om de waaghals uit te hangen, dus fluit jezelf terug als je de neiging voelt opkomen te `stunten`.

RAM

Bedenk hoe je anderen van dienst kunt zijn; soms is een aardig gebaar al genoeg. Een goed moment om achter de schermen te werken en oud zakelijk zeer te regelen. Maak de weg vrij voor nieuwe ontwikkelingen en werk samen.

STIER

Zodra je in de lift zit zul je merken dat anderen met je mee willen liften. Kies degenen met wie je het meest gemeen hebt. Hoewel je ongaarne wordt opgehouden, kun je je nek breken als je te hard van stapel loopt. Liefde loopt soepel.

TWEELINGEN

Alles wat je nu beslist over je financiële toekomst wordt begunstigd, maar laat je adviseren door iemand die terdege op de hoogte is. Beloof anderen niet meer dan je kunt waarmaken en laat je door niemand manipuleren,

KREEFT

Een beslissing komt dichterbij zodra je gewapend bent met een goed advies en betrouwbare informatie. Maak een waterdicht spelplan en houd je daaraan, wat er ook gebeurt. Verander niet meer van mening en controleer alle details.

LEEUW

Zoek de eenzaamheid en denk eens goed na. Je hebt heel speciale talenten die je echt moet gebruiken. Overleg met iemand die je 100% vertrouwt en die een geheim kan bewaren. Je moet kunnen zeggen wat je wil zonder ruzie te krijgen.

MAAGD

Onder vrienden ben je populair en je kunt veel aan hen hebben. Met je optimisme kun je mensen overhalen om je gedachtegoed te steunen. Bel een betrouwbare vriend(in) als je verlegen zit om een goed advies.

WEEGSCHAAL

Als je goed in je vel zit en autoriteit uitstraalt, kun je mensen beïnvloeden. Wees wel subtiel, tactvol, diplomatiek en discreet. Een ideale dag om zaken te regelen. Pas op voor iemand die cijfers en feiten tracht achter te houden.

SCHORPIOEN

Plannen zullen naar wens verlopen. Je hebt genoeg ideeën die een kroon op je werk kunnen zetten. Schrijf ze op als je ze niet meteen kunt gebruiken. Kinderen kunnen je dezer dagen veel plezier bezorgen; wees blij met ze.

BOOGSCHUTTER

Een voortreffelijk moment voor je carrière. Vooruitgang wordt vooral geboekt als je je bereid toont verantwoordelijkheid te dragen en dingen hebt bijgeleerd. Je kunt veel hebben aan een vrouwelijk familielid.

STEENBOK

Ondernemers onder je zullen aan uitbreiding van hun zaak denken en als je doel je helder voor ogen staat zal je weinig in de weg worden gelegd. De wereld lijkt op je te wachten. Neem de tijd voor overleg en wees eerlijk.

WATERMAN

Doe wat je hart je ingeeft waar het anderen betreft. Maak dat aardige gebaar of zeg dat vriendelijke woord waarvan je weet dat het mensen bemoedigt. Luister naar je intuïtie waar het je gezondheid betreft; let op signalen.

VISSEN

Je kunt je plotseling aangetrokken voelen tot een nieuweling; ben je nog alleen dan is dit een uitgelezen moment om een partner te vinden. Neem het leven niet te serieus. Voeg een sport of artistiek element aan je bestaan toe.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.
  • Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo