Nieuws/Vrouw
1808456445
Vrouw

Dit premature kindje boft maar met zo'n lieve grote broer

Soms kom je op Facebook van die kiekjes tegen die je gewoon móet delen. De hartverwarmende foto van deze trotse grote broer willen we je dan ook zeker niet onthouden. Om bij weg te smelten!

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: foto’s van pasgeboren baby’s op de borst van kersverse ouders. Zo’n klein wondertje op de buik van een kleine, grote broer hadden wij echter nog niet gezien. Tot vandaag!

Aandoenlijk

Deze kleine Zweedse jongen wilde namelijk niets liever dan zijn vader helpen na de geboorte van de premature tweeling. Dat doet hij door de kleine baby – net als zijn vader – op zijn borst te leggen en zijn armen er liefdevol omheen te slaan.

Dit levert niet alleen een superschattige foto op, maar is ook nog eens heel goed voor de veel te vroeg geboren baby’s. Huid-op-huidcontact laat het kindje namelijk beter ademen, zorgt voor een snellere groei én verlaagt de kans op infecties.

Hartverwarmend

De foto staat pas een dag online, maar zorgt nu al voor een stortvloed aan hartverwarmende reacties. Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen. Want zeg nou zelf: bij zo'n lieve foto smelt je toch weg?

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.