Vrouw/Seks & Relaties
18104820
Seks & Relaties

Deel 82: 'We hebben het lekker in bed maar ik ben niet verliefd'

"Andere mensen in de caravan? Hebben jullie wel goed gekeken? Gio heeft gister nog gezegd dat zij er ook vanaf vandaag zouden zijn."

Ik troon de kinderen mee naar onze 'eigen' caravan. Het is heerlijk om weer hier te zijn. Door de bomen is het hier een stuk koeler dan in de stad en daarbij maakt de caravan mij vrolijk. De kleurtjes doen aan Zuid-Amerika denken: vuurrood, felgroen, knalblauw... Geen kleuren om bij te sippen. "Kom" zeg ik terwijl ik Anne bij de hand pak: "we gaan eens naar die vreemde mensen kijken."

Vriendin

Samen wandelen we naar Gio. Die is er inderdaad niet, maar zijn kinderen en twee andere kinderen zijn er wel. "Kiet!", alsof ze elkaar jarenlang niet gezien hebben valt Anne hem om de hals. Kiet zelf staat er een beetje onhandig bij: "Wie ben jij?"Achter Kiet staat een flink meisje. Ze kijkt Anne onderzoekend aan terwijl ze ook een arm om Kiets' hals legt. "Ik denk dat dit Babs en haar kinderen zijn", antwoordt een vrouw die uit de slaapkamer stapt.

Ze is struis, met volle lippen en hele kleine oogjes. Als ik een stap dichterbij zet om haar een hand te geven, zie ik dat haar ogen niet klein zijn maar klein lijken door de gigantische wimpers die ze erop geplakt heeft. "Dat klopt. En jij bent?" "Ik ben Violet, de vriendin van Gio." De vriendin van Gio? Is onze vrouwenverslinder aan de vrouw?

In bed

"Waarom heb je niet verteld dat je een vriendin hebt?" vraag ik later op de dag als Gio en ik even alleen zijn. "Ze is niet echt mijn vriendin", antwoordt hij. "Meer een groupie uit mijn dorp die opduikt al ik gitaar speel." "Je speelt nu geen gitaar." "Ze wilde graag langskomen." "Dat doet ze niet zonder uitnodiging", zeg ik streng. Hij lacht schaapachtig en knikt: "We doen het." "Ben je verliefd?" "Nee, we hebben het lekker in bed maar ik ben niet verliefd. Ze hoorde van de caravan en besloot ook een paar dagen te komen."

Kus

"Met kinderen en al. Vind je dat slim?" Hij haalt zijn schouders op, maar voor hij kan antwoorden piept mijn telefoon. Ik pak mijn telefoon en maak ondertussen een gebaar naar Gio dat hij even moet wachten, want ik ben nog niet klaar met mijn kruisverhoor. Dat doet ie niet en sluipt weg. De lafaard.

Het bericht op de telefoon is van collega Bruce: Fijne vakantie. Wat een schat. Mijn hart maakt een sprongetje. Het voelt weer even net als toen ik me nog op Tinder voordeed als Pallas en hij als Pan. Ik stuur een kus terug in de hoop op een soortgelijk antwoord, maar dat blijft uit.

Verjaardag

Vandaag vieren we Jurres verjaardag op de camping. Eigenlijk is hij pas jarig als ze in Columbia zijn, maar hij wilde graag ook een Nederlandse verjaardag. Frits komt al eerder met het cadeau, de drank- en voedselvoorraad en zijn vriendin Manuela.

"Waar is mijn zoon?" vraagt hij meteen en zwaait met ons cadeau voor Jurre, een laptop. "Ik weet het niet. Ze zwerven de hele dag een beetje rond, maar hij zal zo wel komen." Terwijl we koffiedrinken praat ik ze bij over de kinderen: "De grote jongens zijn hele dagen de hort op." "Weet je dan wat ze uitspoken?" "Niet echt, maar heel veel kwaad kunnen ze hier niet."

"En de kleine meid?" "Die heeft wat meer moeite. De dochter van Violet is ook dominant. Dus dat botst." "Violet?" vraagt Frits vriendin, Manuela. "Ja, de vriendin (en daar maak ik in de lucht aanhalingstekens bij) van Gio." Groot en uit Katsbeer?" gaat Manuela door. "Ja, ze is wel groot en komt uit zijn dorp."

Vuist

Dat laatste fluister ik, want het onderwerp van gesprek komt net aanlopen. Manuela begrijpt de hint niet. Frits wel. Hij kijkt schichtig op, ziet Violet en verschiet van kleur. "Violet uit dat stomme dorp die niet vies is van een spuitje in haar lip en een wimpertje meer of minder?" Manuela's stem klinkt schel. Ik knik en probeer haar ondertussen onopvallend op Violet te wijzen die achter haar staat. Frits duikt met een rood hoofd in zijn handen.

Violet lacht schalks, gooit haar haar over haar schouder, knipoogt naar radeloze Frits en zegt vrolijk: "Wie houdt van een spuitje en een wimpertje?" Als door een wesp gestoken springt Manuela op. Ze draait zich om naar Violet en krijst: "JIJ SL*T" Vol ongeloof kijken Frits en ik toe hoe Manuela dan een vuist maakt, haar elleboog naar achter trekt en die vervolgens met ongekende vaart naar voren katapulteert om met kracht op de kaak van Violet te landen. Voor zo’n tenger vrouwtje is ze ongelooflijk sterk. Violet wankelt even op haar benen, slaat een kreet en valt dan voorover met haar hoofd op Frits zijn schoot.

'DE BARVROUW' OP WHATSAPP

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon. - Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw. - Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. - Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.