Nieuws/Vrouw
1811174697
Vrouw

VROUW Glossy

De Zomer OPGEBIECHT SPECIAL is er weer: ’Hij is lekkerder dan mijn man’

De nieuwe Opgebiecht Special ligt in de winkels.

De nieuwe Opgebiecht Special ligt in de winkels.

De rubriek Opgebiecht is al jaren een van de populairste rubrieken in VROUW. Daarom verschijnt 28 juni wederom een gloednieuwe OPGEBIECHT ZOMERSPECIAL met maar liefst 124 pagina’s lekkere verhalen.

De nieuwe Opgebiecht Special ligt in de winkels.

De nieuwe Opgebiecht Special ligt in de winkels.

Pak je zomercocktail er maar bij en zet je zonnebril op, want het grote genieten is namelijk begonnen met deze speciale editie van VROUW Glossy boordevol gênante momenten, sappige ontboezemingen, herkenbare blunders en ander vermakelijk leed.

We fotografeerden knappe mannen in buitenberoepen en vroegen hen of er nog wel gefloten wordt vanaf die steiger en we laten de laatste mode zien die bekende vrouwen als Heleen van Royen, Kirsten Schilder en Katja Schuurman in hun koffer hebben voor de vakantie.

Maar ook vertelt hoofdredacteur Marieke over haar reis naar Malta, verklappen campinggasten hun grootste irritaties en verzamelden we de bizarste opgebiechte verhalen, zoals ’Hij is lekkerder dan mijn man’.

Natuurlijk hebben we ook weer een uitgebreide zomerhoroscoop, pagina’s vol ontspannende puzzels en persoonlijke verhalen voor vrouwen zoals jij.

Ga nu naar de winkel en haal ’m in huis!

Veel leesplezier,

Team VROUW Glossy

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.