Vrouw/Horoscopen
1818371697
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 20 mei - Blijf bij je plannen, Schorpioen!

Denk na over een ervaring die je onlangs hebt opgedaan zodat je een gemaakte fout niet herhaalt, Stier.

Denk na over een ervaring die je onlangs hebt opgedaan zodat je een gemaakte fout niet herhaalt, Stier.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Denk na over een ervaring die je onlangs hebt opgedaan zodat je een gemaakte fout niet herhaalt, Stier.

Denk na over een ervaring die je onlangs hebt opgedaan zodat je een gemaakte fout niet herhaalt, Stier.

VANDAAG JARIG

Er staan je nogal wat gebeurtenissen te wachten en veranderingen lijken aan de orde van de dag in diverse segmenten van je leven. Je huidige relatie kan worden getest, zeker als deze niet op rolletjes loopt, misschien door dramatische incidenten in het leven van je partner.

RAM

Slepende frictie binnen een professionele of persoonlijke relatie kan tot uitbarsting komen. Hoewel je een hekel aan ruzie hebt is het waarschijnlijk de enige manier om de lucht te zuiveren. Doe geen uitspraken waarvan je spijt kunt krijgen.

STIER

Denk na over een ervaring die je onlangs hebt opgedaan zodat je een gemaakte fout niet herhaalt. Wees niet bang voor degenen die veranderingen willen doordrukken. Op financieel gebied is grote voorzichtigheid geboden.

TWEELINGEN

Mensen kunnen nalaten wat je van hen verwacht en je kunt je afvragen wat je gezegd of gedaan hebt om die merkwaardige reactie te krijgen. Sta er niet te lang bij stil; anderen kunnen gewoon uit hun humeur zijn.

KREEFT

De kosmos heeft het goed met je voor en dat kan op financieel, maar ook op geestelijk terrein zijn. Je weet als geen ander dat ’wie goed doet, goed ontmoet’. Als je anderen ter wille bent krijg je dat met rente terug.

LEEUW

Door initiatief te tonen maak je indruk op de juiste mensen en komen promotiekansen op gang. Overweeg vrijwilligerswerk als extra geld niet je prioriteit is. Een speciaal gebeuren kan tot je spijt worden afgezegd.

MAAGD

Pas op je woorden; je kunt op het verkeerde moment en tegen de verkeerde persoon te loslippig zijn. Radicale figuren kunnen een bijeenkomst verstoren. Zelf kun je ook wat opstandig zijn. Zorg voor een goede nachtrust.

WEEGSCHAAL

Je kunt een moeizame periode doormaken. Hoewel jij je best doet blijkt dat niet genoeg te zijn. Iemand die moeite heeft met het uiten van lof heeft minder moeite met kritiek. Laat je niet steeds door dezelfde figuur intimideren.

SCHORPIOEN

Je uithoudingsvermogen kan worden getest. Blijf bij je plannen, maar geef wel aandacht en liefde aan beminden. Bedenk wat je zou willen veranderen aan jezelf en je wereldje en begin ermee. Sta klaar voor je naasten.

BOOGSCHUTTER

Hoewel je graag in het middelpunt staat kun je ook te veel aandacht naar je toe trekken. Je partner kan zich opzijgezet voelen. Wees tegen naasten even hoffelijk als tegen vreemden. Beteugel je nieuwsgierigheid.

STEENBOK

Doe een beroep op een collega als je voor het weekend begint je werk niet afkrijgt. Iemand die minder te doen heeft zal het prettig vinden iets nuttigs met z’n tijd te doen. Houd rekening met vertraging en defecte apparaten.

WATERMAN

Blijf alert, ook al lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Druk van buitenaf kan toenemen en je rust verstoren. Uit een communicatiefout kan zelfs een crisis voortvloeien. Een besluit dat je nam kan een ongunstige nasleep krijgen.

VISSEN

Een heftige investering in een nieuwe relatie levert misschien niet het gewenste resultaat. Loop je misschien te hard van stapel? Spreek iemand die tegen je heeft gelogen daar direct op aan. Toon je niet te zelfzuchtig.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.