Vrouw/Seks & Relaties
182002965
Seks & Relaties

Lydia heeft twee getrouwde minnaars: Hun vrouw moest eens weten

In de rubriek 'Tussen de Lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van de 48-jarige Lydia. Ze is gescheiden van haar afschuwelijke ex, haar kinderen zijn op kamers en ze leeft er sinds een paar jaar lekker op los, zoals ze zelf zegt. "Ik heb twee minnaars, met wie ik geweldige tijden beleef. En nee, natuurlijk weten ze niet van elkaars bestaan!"

Narcist

“Ik heb heel lang in een keurslijf gezeten. Mijn ex was een nare man, die voor mij de regels en wetten bepaalde. Een narcist ja. Alles draaide altijd om hem, ik moest maar volgen.

Toen ze kinderen nog klein waren, vond ik mijn afleiding in hen. Mijn huwelijk begon me pas echt te benauwen toen zij ouder en zelfstandiger werden. Het heeft me heel veel moed en kracht gekost, maar ik heb de scheiding doorgezet.

Make-over

Vriendinnen vinden dat ik sindsdien wat losgeslagen ben. Prima, ze vinden dat maar – volgens mij zijn ze ergens wel een beetje jaloers. Ik geniet nu eindelijk pas echt met volle teugen van het leven.

Ik ben flink afgevallen en heb ook qua kleding een complete make-over ondergaan. Mensen die mij nog van vroeger kennen, herkennen me niet meer. Ik voel me er fantastisch bij.

Getrouwd

Remco kwam ik tegen in de kroeg. Een leuke, iets jongere vent, die al snel liet merken dat hij mij wel zag zitten. Ik was gevleid. Hij overlaadde mij met complimenten, die ik nog nooit had gehad.

Hij vertelde al vrij snel dat hij getrouwd was. Ik vond dat geen probleem. Een nieuwe vaste relatie was wel het laatste waar ik op zat te wachten. Ik wilde me niet weer binden.

Bedenkingen

Met Remco heb ik nu zo’n twee jaar een affaire. We hebben regelmatig seks onder werktijd; dan komt hij met een smoes bij mij langs. Zijn vrouw moest eens weten.

Ik werk vanuit huis; ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. De buren zullen alleen wel zo hun bedenkingen hebben…

Goede seks

Jack ontmoette ik enkele maanden geleden via Tinder. Ik vond het wel interessant daar eens rond te neuzen en stuitte direct al op deze leuke man, die óók getrouwd is. Voor mij is dat ergens wel een geruststelling.

Mannen die hun vrouwen bedriegen, gaan over het algemeen niet bij die vrouwen weg. Daar zijn ze te laf voor. Maar dat weerhoudt mij er niet van goede seks met ze te hebben.

Twee lovers

Sinds ik twee lovers heb, is het wel een kwestie van goed passen en meten geworden. Ik heb ze allebei duidelijk gemaakt dat ik niet van spontane bezoekjes houd. Daar heb ik mijn kinderen als excuus voor gebruikt.

‘Ik wil niet aan hen hoeven uitleggen wie je bent,’ zei ik zowel tegen Remco als Jack. Ze vinden dat allebei prima. In werkelijkheid wil ik vooral voorkomen dat ze van elkaar op de hoogte zijn. Dit geeft me een gevoel van macht.

Genieten

Mijn vriendinnen weten niet dat ik er twee lovers op nahoud. Ze vinden één al erg. ‘Hij misbruikt je,’ heb ik al een paar keer gehoord. Ik moet daar wel om lachen. Wie misbruikt wie nou? We genieten er toch allebei van?

En bovendien heb ik de touwtjes in handen. Als ik er klaar mee ben, zet ik er zo een streep onder. Ik wist niet dat ik zo van seks hield, overigens. Met mijn ex was het een opgave. Met deze twee mannen kan ik uren doorgaan.

Afscheid

Ik denk dat ik op een bepaalde manier wel beschadigd ben. Of een echte ‘normale’ relatie er voor mij ooit nog inzit, weet ik niet. Voor nu vind ik het goed zo. Ik leef met de dag.

Ik heb het afgelopen jaar al van twee vriendinnen afscheid moeten nemen; morgen kan écht je laatste dag zijn. Netjes is het niet, van beide kanten. Maar ach… Wat niet weet, wat niet deert, toch?”

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.