Vrouw/Horoscopen
1822511207
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 29 juni - Romantiek neemt toe, Boogschutter!

Doe jezelf een plezier en kijk niet op een paar centen, Kreeft.

Doe jezelf een plezier en kijk niet op een paar centen, Kreeft.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Doe jezelf een plezier en kijk niet op een paar centen, Kreeft.

Doe jezelf een plezier en kijk niet op een paar centen, Kreeft.

VANDAAG JARIG

Het is voor een Kreeft, meer dan bij andere tekens van belang, wat hij/zij eet, en meer nog hoe. De kunst van het eten behoeft meer aandacht dan de hoeveelheid die je tot je neemt. Eet rustig, neem er de tijd voor, dan verteert het voedsel beter. Belangrijk is ook om stress en onrust te mijden.

RAM

Er kan een beroep op je steun en bijstand worden gedaan en misschien moet je daardoor een afspraak afzeggen. Voldoe wel aan je plichten, al voel je je gevleid. Blijf doelgericht en gedisciplineerd. Een rendez-vous belooft veel goeds.

STIER

Laat je niet intimideren door iemands prestige of reputatie. Geloof het of niet: je bent uit hetzelfde hout gesneden. Er hangt een speciale aura om je heen; anderen steunen en geloven jou. Blijf ethisch in alles wat je doet en onderneemt.

TWEELINGEN

Pas op voor overconsumptie; een afspraak kan uit de hand lopen. Binnen een relatie kan zich spanning hebben opgehoopt, maar als je echt van elkaar houdt kan het nog goed komen. Houd emotionele eisen en woede binnensmonds.

KREEFT

Doe jezelf een plezier en kijk niet op een paar centen. Naarmate je beter voor jezelf zorgt zul je je prettiger voelen. Gehuwden moeten met hun partner overleggen als ze veel geld willen uitgeven, zodat daarover geen ruzie ontstaat.

LEEUW

Dring niet aan op iemands steun als diegene zich daar niet goed bij voelt. Een potentiële partner zal liever afstand bewaren als je nu minder stabiel bent. Financiële restricties nu, kunnen in een later stadium voor opluchting zorgen.

MAAGD

Als je te veel wilt doen, of alles te snel doet, maak je er een puinhoop van en je raakt nog uitgeput ook. Maak jezelf niet wijs dat je alles aan kunt. Stel je enthousiast op, maar ook realistisch en houd je aan beloftes. Kies niet de kortste weg.

WEEGSCHAAL

Jouw relatie met vrouwen kan tot een stevige of interessante confrontatie leiden. De een kan zich tegen jou keren, de ander wil je juist steunen. Probeer tactvol en diplomatiek te blijven. De dag loopt gesmeerd als je gefocust blijft.

SCHORPIOEN

Het bereiken van een doel kan moeilijker zijn dan gedacht. Je hebt te veel op je bord en te weinig tijd. Raak niet in paniek. Haal diep adem en ga aan de slag. Aan het eind van de dag zullen al jouw problemen verdwenen zijn.

BOOGSCHUTTER

Romantiek neemt toe. Als je iemand hebt gewantrouwd, wordt nu duidelijk waarom. Het is minder beroerd dan je dacht; de ander heeft een goede reden om geheimzinnig te doen. Reageer niet te primair op onbenulligheden.

STEENBOK

Wees matig in je uitgaven; veel geld uitgeven maakt niet gelukkig. Streef naar subtiliteit. Probeer niet alles te bemachtigen wat de buren hebben en treed evenmin in de voetsporen van mensen die met geld smijten.

WATERMAN

Je bent extroverter dan anders. Een ontmoeting kan in een interessante relatie resulteren als je jezelf bent en je niet aanstelt. Een collega kan iets zeggen wat met jou te maken heeft; je zult erom kunnen lachen. Zeg niets.

VISSEN

Je hebt behoefte aan ruimte en verwennerij en het is van belang je dag zo in te delen dat aan beide wensen voldaan kan worden. Creatieve ideeën heb je volop en je zult ze constructief kunnen uitwerken. Iemand wil graag bij jou zijn.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.