Nieuws/Vrouw
1827502400
Vrouw

Podcast

Gelukkig worden van je garderobe? Deze gouden tips helpen

We zijn de enige soort op aarde die zich kleedt, maar toch heeft het lang geduurd voordat kleding met een wetenschappelijk oog bekeken werd. „We moeten weg van de gedachte dat kleding oppervlakkig is. Het is een táál.” In de podcast ‘Zo doet zij dat’ deelt styliste Manon Meijers de psychologie achter kleding en leert ze vrouwen anders naar hun garderobe kijken.

Hangen er veel kledingstukken met prijskaartjes in jouw kast? Heb je moeite met kleding wegdoen of klamp je juist vast aan dat ene stuk van vroeger, maar draag je het nooit? Het zegt veel over jou en hoe je op dit moment in het leven staat.

In de podcast ‘Zo doet zij dat’ spreekt Vrouw-redacteur Sabine Leenhouts met inspirerende vrouwen die haar door de crisis heen helpen. In deze aflevering loodst Meijers ons door de verschillende stijl archetypes. De styliste legt uit hoe je subtiel kunt switchen van archetype zonder jezelf te verliezen. Maar ook: hoe kunnen we slimmer en duurzamer shoppen? En is een hele dag thuiswerken in joggingbroek echt zo’n goed idee?

Luister de wekelijkse podcast van Vrouw hier, hieronder, of abonneer je gratis via je eigen podcastkanaal.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.