Vrouw/Seks & Relaties
183454852
Seks & Relaties

Deel 72: 'Hij was zo dronken dat 'ie met zijn kussen lag te vrijen!'

"En toen heb je je spullen gepakt en ben je gegaan?" Tanja hangt over de bar. Het is een stille avond, dus hebben we alle tijd om onze laatste escapades te delen.

Ik schud mijn hoofd: "Echt niet. Ik had honger en hij was pasta voor mij aan het maken. Dat vond ik belangrijker dan een wat afwijkende smaak qua aankleding van zijn huis."

Hobby

"Dat moet dan wel hele lekkere pasta zijn geweest, Babs. Die man heeft een huis vol kinderspeelgoed terwijl hij geen kinderen heeft. Dat is toch raar. Is hij niet…?" Ik schud beslist mijn hoofd: "Nee. Dat weet ik zeker. Het is gewoon een rare hobby van een man met een lijf uit een boekje. En daarbij: hij zoent heerlijk."

"Heb je het gedaan?" "Nee." En dat was waar. Na het eten heeft Beer mij keurig teruggebracht naar mijn fiets. Daar hebben we lekker staan zoenen. Ouderwets romantisch." Ik duik de eerste date, bij voorkeur, niet meteen het bed in. En daarbij zitten die pony’s me dwars, maar dat wil ik niet tegen Tanja zeggen.

Hoofdkussen

"En jij?" vraag ik aan haar om de aandacht van mezelf en ponyman af te wenden: "Hoe is het met jou en de Italiaan gegaan?" De laatste keer dat Tanja in de kroeg was, verdween ze met een Italiaanse toerist: goed gekleed, tenger, bruine krullen en een harde stem. Tanja schiet in de lach: "Werelds."

Na de kroeg zijn Tanja en hij naar zijn hotelkamer gegaan voor een goede cappuccino. Helaas was er iets met het koffieapparaat. Geen cappuccino. Dus toen zijn ze aan de Limoncello gegaan. Lekker, maar je wordt er snel dronken van.

Na twee uur was de tweede fles op en zijn ze het bed in gedoken. "Maar hij was zo dronken dat hij niet eens meer doorhad dat 'ie niet met mij aan het vrijen was, maar met zijn kussen. Ik lag er maar een beetje naast terwijl hij dus zijn hoofdkussen beminde. Hilarisch. Vooral toen hij op het moment suprême 'Mama Mia' gilde."

Hij heeft haar nog wel een paar keer gebeld, maar ze heeft de boot afgehouden. Typisch Tanja: een slechte date krijgt geen tweede kans.

Spelen

Ik ben daar heel anders in. Hoewel de pony’s mij niet lekker zitten, schrijf ik Beer niet meteen af. Los van die paar losse opmerkingen heeft hij niets over de pony’s gezegd, dus misschien valt zijn bijzondere hobby wel mee.

En daarbij laten de gedachten aan dat lijf me niet los. Die grote armen, de dikke aderen en die superbrede torso. Ik wil weten hoe het voelt om daar tegenaan te liggen en om met zo’n lijf te spelen. Dus nodig ik hem bij mij uit. Veilig uit de buurt van de pony’s. En pas rond Pinksteren.

Tot die tijd ben ik druk met werk, vrije dagen van de kinderen en de laatste voetbalweken. Frank, de leuke (alleenstaande!) voetbalvader heeft mij toegevoegd aan de 'voetbaloudersapp'. "Dan weet je wat er speelt." Dat is fijn, want er speelt veel. In ieder geval genoeg om avonden over vol te appen:

Voetbaloudersapp

1: "Joehoe het kamp komt er weer aan" 2: "Welk kamp?" 3: "We zouden toch geen kamp meer doen?"

1: "Jawel, dat doen we ieder jaar met Hemelvaart. We gaan alleen niet meer naar een camping maar slapen op de club." 3: "Leuk!" (met een namasteteken) 4: "Ik kan me die afspraak ook niet herinneren." 2: "Ik ook niet. Vind dit echt niet kunnen."

1: "Het staat in de notulen, mensen" 2: "?" 4: "?" 2: "Geen notulen gezien." 1: "Zie mail en de site onder elftallennieuws." 2: "O sorry, dit is de voetbalapp; ik dacht dat het de tennisapp was." 4: (tranenlachende smiley) 3: (Nog meer tranenlachende smileys) 5: "Ik mis de discipline in deze groep. Stick tot the facts." 3: (namasteteken) 4: (zonnetje) 2: (guitig heen en weer dansend gifje)

1: "Ok. Het kamp begint dus donderdagavond met borrel voor alle ouders, broertjes en zusjes. Na de pannenkoeken gaan zij weg, behalve de ouders die het kamp begeleiden." 5: "Met borrel bedoel je toch geen alcohol?" 1: "Jawel, maar ik wil nu eerst mijn verhaal afmaken." 5: "Drank met kinderen keur ik af." 1: "Daar hebben we het zo over. Ik wil nu eerst weten: - wie de (al dan niet alcoholloze) borrel regelen (2p) - wie de pannenkoeken bakken (2p) - wie het kamp begeleiden (5p)"

Begeleiden

En zo appen ze een paar avonden vol. Ondertussen grappen Frank en ik tegen elkaar via de één op één app.

"Ik ga pannenkoeken bakken," app ik, "daar zit in ieder geval geen alcohol in. Toch?" "Meestal niet," reageert Frank: "maar van jou kan ik alles verwachten. Kan ik je niet verleiden tot iets anders?" "Iets anders?" "Nou, ik zou best samen met jou een kamp willen begeleiden…"

'DE BARVROUW' OP WHATSAPP

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon. - Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw. - Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. - Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.