Vrouw/Horoscopen
1847073388
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 7 september - Geef je huis een beurt, Boogschutter!

Wees consequent, Maagd!

Wees consequent, Maagd!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Wees consequent, Maagd!

Wees consequent, Maagd!

VANDAAG JARIG

Liefde moet voor jou ideaal zijn en dat wordt het ook, zeker komend jaar. De relatie met jouw wederhelft is gebaseerd op een mentale band, die je beider leven sterk beïnvloedt. Ben je nog zoekende naar een partner dan kun je die de komende maanden dichtbij huis vinden zonder echt te zoeken.

RAM

Iemand kan proberen je uit de tent te lokken. Probeer de dingen die je dwars zitten eerst zelf op te lossen voor je er anderen mee confronteert. Breng twee ervaringsdeskundigen bij elkaar als je tobt met een technisch probleem.

STIER

Mentaal zul je bergen kunnen verzetten. Zodra je beseft dat je een taak anders moet aanpakken zal deze snel zijn volbracht. Schrijfwerk zal vandaag geen moeite kosten. Breng duidelijkheid voor jezelf en de ander in een knipperlichtrelatie.

TWEELINGEN

Het is in jouw voordeel anderen meer te betrekken bij nieuwe uitdagingen, zeker als je onzeker bent over jouw volgende zet. Mensen langs de lijn hebben vaak een beter speloverzicht dan de spelers. Praat met vrienden die je vertrouwt.

KREEFT

Liefde, geld en geluk domineren deze woensdag. Blijf bij de les en laat je niet afleiden. Bespreek een geschil met jouw geliefde anders wordt het alleen maar groter. Zaken dringen; bedenk een redelijk schema om schulden te betalen.

LEEUW

Iemand die een oude schuld bij je heeft kan je aangenaam verrassen. Bezorg diegene geen schuldgevoel door te zeggen dat het wel lang heeft geduurd. Doe een beroep op familie als je zelf omhoog zit. Herstel verwaterde contacten.

MAAGD

Een samenzijn met oude vrienden kan op een teleurstelling uitlopen zodra je ontdekt hoezeer je allemaal bent veranderd. Een groepering kan je gaan vervelen; wees consequent en zet een punt achter jouw betrokkenheid.

WEEGSCHAAL

Plannen die al een tijdje op de plank liggen kunnen worden uitgevoerd. Je kunt lof oogsten van iemand die anders niet zo scheutig is met prijzende woorden. Onderneem actie als iemand het niet zo nauw neemt met eerlijkheid.

SCHORPIOEN

Overgevoeligheid en een sterke behoefte aan bescherming kan je parten spelen. Gewoonlijk kun je bij familie terecht maar vandaag lijkt men onbereikbaar. Een naaste die moet worden opgenomen kan verdeeldheid zaaien.

BOOGSCHUTTER

Er kan een zwaar beroep worden gedaan op jouw plichtsbesef. Doe wat er gevraagd wordt ook al vind je dat je vaak genoeg klaar staat. Negeer geen bevelen van autoriteiten. Geef jouw huis een grote beurt.

STEENBOK

Toekomstige successen zijn afhankelijk van de mate waarin je erin slaagt je tijd efficiënt in te delen. Met jouw talenten zouden zaken als een trein moeten lopen. Bereid je voor op onmogelijke vragen en een lange werkdag.

WATERMAN

Er kan zich een romance ontwikkelen terwijl je daar zelf geen erg in hebt. Zie het niet als een gemis als je niet in lichterlaaie staat; een relatie die geleidelijk groeit heeft een langere adem dan één die slechts op magnetisme rust.

VISSEN

Doe een beroep op familie als je meer te doen hebt dan je aan kunt. Breng een kind dat zich verzet tegen jouw opvoeding discipline bij, maar voeg er geen dreigementen aan toe. Blijf een dag thuis als je niet helemaal fit bent.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.