184737
Vrouw

Een verhuizing is in de loop van dit jaar mogelijk en het nieuwe huis zal vermoedelijk groter zijn dan nodig. U zult de steun van familie nodig hebben en die zal graag worden geboden. Misschien ook verhuist u niet letterlijk, maar geeft u uw huis een ander karakter met kostbare items.

RAM

Houd de concurrentie in de gaten en denk rustig na over uw volgende zet. Een aankondiging kan speciaal voor u goed nieuws bevatten. Wees tolerant jegens mensen die moeite hebben zich aan te passen. Uit liever sympathie dan kritiek.

STIER

Om u heen lijkt men welwillend maar mensen kunnen ook excentriek uit de hoek komen. Een gesprek met leidinggevers kan goed beginnen maar halverwege doodlopen. Blijf alert en luister goed. Berg financiële papieren goed op.

TWEELINGEN

Uw talent te weten wat belangrijk en urgent is, komt vandaag goed van pas. Een scherpe opmerking kan beter worden genegeerd dan gehoord. Succes in uw werk is afhankelijk van de vraag of u begrip kunt opbrengen voor collega’s.

KREEFT

Verzamelaars kunnen vandaag iets voor een redelijk prijsje aan hun verzameling toevoegen. Gebruik elke kans om uw werkterrein uit te breiden. Op de lange duur zult u er baat bij hebben als u hoger gekwalificeerd bent.

LEEUW

Schenk eens wat meer aandacht aan uw gezondheid. Als u te veel rondrent en niet fatsoenlijk eet, ondermijnt u uzelf. Zoek met uw partner een intieme locatie ver weg van spiedende ogen; u hebt dat nu beiden even nodig.

MAAGD

Deel uw tijd goed in. Iets wat u in haast moet doen kan een struikelblok worden. Til er niet te zwaar aan; blijf kalm en koelbloedig. Een prima dag om relaties met oude en nieuwe klanten op te bouwen en te onderhouden.

WEEGSCHAAL

Thuis kan de grote schoonmaak kriebelen; u zou daarbij iets wat u kwijt was kunnen terugvinden. Een bijeenkomst wordt een beproeving als er duidelijk sprake is van een generatiekloof. Erger u niet verbaal; ga liever weg.

SCHORPIOEN

De komende tijd staan in het teken van romantiek en dat zal de band met uw geliefde versterken. Mocht er van een wanklank sprake zijn geweest dan zal die nu worden weggenomen. Via/via kunt u er financieel op vooruit gaan.

BOOGSCHUTTER

Schep niet op over prestaties. Werk kan in groter hoeveelheden op u af komen, maar zie u niet genoodzaakt er uw vrije tijd aan op te offeren. Anderen overtuigen maakt weinig kans. Heb niet te veel geld in huis.

STEENBOK

U kunt iets waardevols verliezen; draag minder geld op zak dan anders en controleer de sluiting van uw sieraden. Uw geheugen kan u in de steek laten en dat kan u in verlegenheid brengen. Stel vragen als u iets niet duidelijk is.

WATERMAN

Ga eens bij uzelf te rade en onderzoek uw beweegredenen voor een besluit, dat u op het punt staat te nemen. U hoeft niet altijd volgens het boekje te werk te gaan. Houd rekening met onverwacht bezoek dat te lang blijft.

VISSEN

Wees bereid uw plannen te wijzigen als een goede vriend(in) een beroep op u doet. Een haastig besluit kan datgene waarvoor u zich hebt ingezet in gevaar brengen. Controleer uw auto en bandenspanning als u binnenkort op reis gaat.