Vrouw/Seks & Relaties
1865267659
Seks & Relaties

Podcastserie ’Dagboek van Eva’

Deel 16: ’Ik kleed me langzaam voor zijn ogen uit’

Eva is een vrouw die in het verleden niet de beste keuzes maakte als het op mannen aankwam. Ze heeft het helemaal gehad met relaties en is aan het daten geslagen. Haar avonturen houdt ze bij in een podcast voor VROUW.

Eva schrikt als Roy vertelt dat hij gaat verhuizen. De wetenschap dat hij straks niet meer om de hoek woont, maakt haar neerslachtig. Ze zou niet meer verliefd worden, dat was de afspraak. En wat had ze nou verwacht? Dat hij haar mee had gevraagd? Dat ze samen op Funda hadden zitten struinen naar een leuke stek? Roy bindt zich niet en dat moet zij ook niet willen. Om zichzelf te beschermen tegen mogelijk meer verdriet en pijn, zou Eva de banden met Roy beter kunnen doorsnijden. Maar dan krijgt haar buurman een auto-ongeluk…

Luister de nieuwe aflevering van ’Dagboek van Evahier, hieronder, of via je favoriete podcastapp. Heb je de eerste afleveringen gemist? Begin dan bij deel 1.

Wil je verder luisteren? Dat kan via de bekende podcastapps, zoals Apple Podcasts en Spotify. Abonneer je gratis en krijg bericht zodra er een nieuwe aflevering online staat!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.