Vrouw/Horoscopen
1874852771
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 18 juni - Pas op voor vreemden, Stier!

Met je werk kun je enigszins achterop raken en met een partner kan onenigheid ontstaan, Tweelingen!

Met je werk kun je enigszins achterop raken en met een partner kan onenigheid ontstaan, Tweelingen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Met je werk kun je enigszins achterop raken en met een partner kan onenigheid ontstaan, Tweelingen!

Met je werk kun je enigszins achterop raken en met een partner kan onenigheid ontstaan, Tweelingen!

VANDAAG JARIG

Projecten die, door welke oorzaak ook, stagneerden, kunnen in de herfst ineens van start gaan. Dag na dag zullen zich in je leven (en in de wereld) gebeurtenissen voltrekken die effect op je zullen hebben. Als je ervoor zorgt dat je gezond en energiek blijft kun je bereiken wat je wil.

RAM

Zaken zullen je sociale leven beïnvloeden en kunnen aantrekkelijke kansen bieden. Doe wat nodig is om in het leven vooruit te komen. Je gezonde oordeel zal je de weg wijzen. Eet gezond om je tempo te kunnen volhouden.

STIER

Een ideale dag voor gezamenlijke activiteiten of om op reis te gaan. Geef niet te veel geld uit. Pas op voor vreemden die je geld proberen af te troggelen. Een ouder iemand kan je helpen ruzie met je baas te voorkomen.

TWEELINGEN

Een prima dag om initiatieven te nemen; er moet veel worden gedaan en je wordt ergens verwacht. Met je werk kun je enigszins achterop raken en met een partner kan onenigheid ontstaan. Verspil er niet te veel energie aan.

KREEFT

Geen dag om de kantjes ervan af te lopen; de baas zal dat niet accepteren. Probeer evenmin om fouten of verkeerde beslissingen onder het tapijt te vegen. Het kan moeite kosten om dingen goed te doen, maar probeer het wel.

LEEUW

Er kan in je werk sprake zijn van tweeslachtigheid; je wil alles proberen en elk terrein verkennen. Pas ervoor op uiteindelijk niet achter het net te vissen door van alles een beetje verstand te hebben en van niets het fijne te weten.

MAAGD

Over geld kan een machtsstrijd ontstaan en je moet van goeden huize komen om deze te winnen. Huiselijke activiteiten verdienen de voorkeur boven bezigheden buitenshuis. Begin met een grote schoonmaak of opknapbeurt.

WEEGSCHAAL

Zakelijk kan een misverstand geldverlies betekenen. Let goed op en zit liever op je kapitaal dan het te verbrassen. Wees rechtdoorzee als je iemand iets wilt vragen; het is niet nodig omzeilende informatie te verzamelen.

SCHORPIOEN

Er zit verandering in de lucht en dat kan je onzeker maken. Maak je echter geen zorgen; je komt in een betere situatie terecht dan de huidige. Als je weet wat je wil doet de kosmos de rest. Maak plannen voor een vakantie.

BOOGSCHUTTER

Je carrière krijgt een impuls. Als je genoeg hebt van alle sociale afleiding en de komende weken meer tijd alleen wilt doorbrengen, investeer dan in je werk. Zakelijk ben je op de goede weg en moet je nu doorzetten.

STEENBOK

Je kunt belangrijke relaties aanknopen en een goed financieel besluit nemen waarbij je hele gezin gebaat is. Als je gaat winkelen kun je een ongewoon koopje vinden. Word het met je partner eens over gezamenlijke eigendommen.

WATERMAN

Je sociale leven lijkt actiever te worden. Luister goed naar hetgeen een naaste te zeggen heeft. Een herevaluatie van je financiële situatie is aan de orde. Je kunt een vorm van erkenning of waardering voor je werk verwachten.

VISSEN

Concentreer je op je werk en gebruik oordoppen om geen stoorzenders te horen. Je hebt ideeën die getoetst en uitgewerkt moeten worden. Spreek vanavond af met vrienden en sta open voor gezamenlijke activiteiten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.