Vrouw/Horoscopen
1895689545
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 18 maart - Sterrenbeeld Weegschaal: Gun jezelf tijd!

Jouw zelfvertrouwen kan wankelen, Vissen!

Jouw zelfvertrouwen kan wankelen, Vissen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier de daghoroscoop voor jouw sterrenbeeld!

Jouw zelfvertrouwen kan wankelen, Vissen!

Jouw zelfvertrouwen kan wankelen, Vissen!

VANDAAG JARIG

Jij zal dit jaar het leven serieuzer gaan nemen en dat zal invloed hebben op jouw gezondheid en omgeving. Meer verantwoordelijkheden zullen op jouw schouders gaan rusten, maar voorkom dat het te veel wordt, want dan dreigt pessimisme en de neiging alles zwarter te zien dan het is.

ZONDAG JARIG

Voorkom dat je gebukt gaat onder te zware lasten. Dat geldt ook voor kinderen die zich niet ouder moeten gaan voelen dan ze zijn. Anderen kunnen jou gebrek aan warmte verwijten en je afstandelijk vinden. Vrolijk jezelf op en verspreid liefde en warmte om je heen.

STERRENBEELD RAM

Probeer actief te blijven. Neem geen impulsieve besluiten of risico’s, zeker niet met jouw moeizaam verdiende geld. Maak een nauwkeurig onderscheid tussen feiten en fictie. Laat je niet bedotten door fantasieën en dromen.

STERRENBEELD STIER

Probeer een creatief project waaraan jij werkt eens met de ogen van een ander te bekijken. Je kan tekortkomingen ontdekken die je liever zelf herstelt voor anderen jou er op attenderen. Overweeg een training op kosten van jouw werkgever.

STERRENBEELD TWEELINGEN

Een geschikt weekend om jezelf te verwennen. Misschien kan jij iemand ertoe verleiden jou ontbijt op bed te brengen. Neem geen overhaaste besluiten over een prille romance. Leer eerst de ware aard van de ander kennen.

STERRENBEELD KREEFT

Neem een kordaat besluit. Houd iemand die jouw zelfvertrouwen tracht te ondermijnen op afstand. Ga niet in discussie met mensen die om zaken heen draaien of vragen ontwijken. Koester geen onwaarschijnlijke verwachtingen.

STERRENBEELD LEEUW

Probeer af te rekenen met de stress of vermoeidheid die jouw energie vreet. Ga er, als dat kan, een paar dagen tussenuit. Een huiselijk karwei zal veel inzet eisen voor iedereen tevreden is. Probeer het ondanks dat, eens te worden.

STERRENBEELD MAAGD

Een lezing kan jouw geest prikkelen. Professioneel kan een belangrijke ontmoeting op de agenda staan die een positief effect op jouw toekomst kan hebben. Besteed wat tijd aan de planning van een renovatie als jij huiseigenaar bent.

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Het kan een vermoeiend weekend worden en het beste advies is: gun jezelf tijd, ongeacht de spoed waarop wordt aangedrongen. Doe wat jij doet zo goed mogelijk. Verzet je tegen het gevoel dat anderen altijd iets van jou nodig hebben.

STERRENBEELD SCHORPIOEN

Neem afspraken die je hebt gemaakt in een café niet te serieus. Onrealistische verwachtingen kunnen een buitenproportionele vorm aannemen of zelfs een obsessie worden. Hetgeen jij nu rondbazuint kan bevooroordeeld zijn.

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Houd je met geld en bezittingen bezig. Ga liever niet shoppen als jij wil sparen. Je hebt de neiging te veel uit te geven. Leen geen geld uit aan vrienden die je te vriend wil houden. Blijf rustig als iemand jou onheus behandelt.

STERRENBEELD STEENBOK

Je bent toe aan verandering als rusteloosheid overheerst. Leg jezelf beperkingen op als er nog veel moet gebeuren en de tijd daarvoor ontbreekt. Als jij problemen te snel afhandelt kan je valkuilen over het hoofd zien.

STERRENBEELD WATERMAN

Zoek een oplossing voor een zich herhalend probleem. Tracht de zaak te klaren voor anderen boos of rancuneus worden. Let op jouw woorden: je hebt de neiging iets verkeerds te zeggen, een geheim te openbaren of iemand te kwetsen.

STERRENBEELD VISSEN

Hoewel jij een hoge dunk van jezelf hebt kan jouw zelfvertrouwen dit weekend wankelen. Je kan te maken krijgen met foutieve informatie en zoekgeraakte voorwerpen. Zoek het gezelschap van vrolijke lieden en ga naar buiten.

Elke dag een melding

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.