Nieuws/Vrouw
1899840916
Vrouw

Moeders, zijn jullie ook zo verslaafd aan Pokemon Go?

pokemon go

pokemon go

Pokemon Go, een leuk spelletje voor kinderen zou je denken. Maar ook onder volwassen vrouwen is het mateloos populair. Op de VROUW-redactie kunnen we er niet langer omheen. Niet alleen de kinderen van redactieleden spelen het spelletje, ook de redactie zelf doet fanatiek mee.

pokemon go

pokemon go

"Er zit hier een Abra!" klinkt het enthousiast vanachter het bureau van Marjolein. "Hoeveel heb jij gevangen? Ik heb al 106 Pokemon!" Sommige redactieleden kijken verward op. Niet iedereen begrijpt de trend, maar de moeders wel. Een voor een geven ze toe. In plaats van zich te ergeren aan de verslaving van hun kinderen, spelen ze gezellig mee.

Parkeerterrein

Misschien een raar gezicht, volwassen vrouwen die vanachter hun bureau, hard aan het werk, opschrikken omdat er een Jigglypuff op het parkeerterrein is gesignaleerd. Maar waarom zou een leuk spelletje alleen voor kinderen zijn? Wij weten zeker, onze redactieleden zijn niet de enigen die meespelen...

Ben jij ook zo verslaafd aan Pokemon Go? Heb je meer Pokemon verzameld dan je kinderen? Word je thuis een beetje meewarig aangekeken door je kroost, of organiseren jullie juist gezinsuitjes om met zijn allen Pokemon te vangen?

JIJ OP VROUW

Voor een artikel in onze krant is VROUW op zoek naar moeders die fanatiek Pokemon spelen. Lijkt het je leuk als de VROUW-redactie deze of volgende week mee komt jagen op Pokemon?

LAAT DAN HIER JE CONTACTGEGEVENS ACHTER

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.