Nieuws/Vrouw
1900436458
Vrouw

Vader op ic woont bevalling verloofde bij

Terwijl de Amerikaanse Jessica Li hoogzwanger was werd haar verloofde Cagney Wenk met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een agressieve vorm van hersenkanker. Terwijl hij na een heftige operatie op de intensive care lag, kreeg zijn verloofde weeën. Jessica werd naar hetzelfde ziekenhuis gebracht om te bevallen. De zusters wilden de toekomstige vader dit bijzondere moment niet ontnemen en reden hem in zijn bed naar de verloskamer zodat hij de bevalling toch kon bijwonen.

Cagney Wenk ging een tijdje geleden naar de dokter omdat hij drie dagen lang hoofdpijn had. Al snel werd de diagnose kanker vastgesteld en dat terwijl hij vader zou worden. Naast chemotherapie werd, om de druk op zijn hersenen te verlichten, een deel van zijn schedel verwijderd. De artsen hopen dat na nog vijf weken chemotherapie de kanker helemaal verdwenen is.

Bevalling bijwonen vanuit eigen bed

Toen Jessica Li de eerste weeën thuis voelde opkomen werd zij naar hetzelfde ziekenhuis als Cagney gebracht. De kersverse moeder had nooit verwacht dat haar verloofde haar tijdens de bevalling toch nog zou kunnen steunen.

Vlak na de geboorte legden de verpleegsters het jongetje op zijn vaders borst, zodat hij de navelstreng kon doorknippen. In de twee samen geschoven ziekenhuisbedden konden ze hun zoontje Levon samen bewonderen.

Bijzonder moment vastgelegd

De fotografe die van de bevalling foto's kwam maken, besloot al snel dit magische moment ook te filmen. Cagney en Jessica willen met deze video geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Deze emotionele video circuleert momenteel op internet. Bekijk de video hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.