1905527
Vrouw

Jeanine zoekt via Facebook een man voor haar dochter (26)

Jeanine (55) zoekt via Facebook een man voor haar dochter Kelly (26). "Mijn dochter is gewoon te leuk om alleen te blijven."

'Schoonzoon gezocht' luidt een post op Facebook.

"Ik heb het niet met Kelly overlegd", begint Jeanine haar verhaal. "Als ik een bijl in mijn nek zou krijgen, zou ik het wel merken. Maar Kel kent mijn humor, we zijn in ons gezin zo gek als een deur. Ik had het nog maar net online gezet, of ze stuurde een appje. Of ik wel helemaal lekker was; ik zette haar voor paal. Maar ze moest er ook erg om lachen. 'Als je het niet wilt, haal ik het weg', zei ik nog. Dat hoefde niet, en de reacties stroomden ook al binnen."

Volgens Jeanine zijn Nederlandse mannen heel direct en willen ze vooral seks. Maar Jeanine vertelt dat haar dochter een gezin wil stichten en een serieuze relatie wil aangaan. "Ze is ontzettend zelfstandig, heeft gestudeerd en runt een eigen zaak. Die zelfstandigheid straalt ze uit. Daarnaast is ze ook nog eens bloedmooi. Ze trekt de verkeerde mannen aan of ze schrikt mannen af. Ze wil geen lekker wijf voor één avond zijn."

Dochter Kelly: "Mijn moeder en ik halen dit soort dingen wel vaker bij elkaar uit. Ik was net bij haar geweest en we hadden het weer eens over mannen gehad, toen ze de oproep online zette. Deze gaat ze overigens nog wel terugkrijgen hoor! Ik heb heel veel mannelijke vrienden, meer dan vriendinnen."

"Ik vraag hen weleens waarom het bij mij niet wil lukken. Ze denken dat ik te intimiderend ben. Mannen willen geen vrouw die aan hun been hangt, toch? Nou, dat doe ik dus niet! Als een man een avond met vrienden wil stappen, dan vind ik dat alleen maar leuk. Ik ben niet jaloers. Maar dat is dus allemaal niet goed."

Lees het hele verhaal over Jeanine en Kelly op VROUW.nl.