Vrouw/Horoscopen
1909756497
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 22 april - Je kunt zomaar verliefd worden, Weegschaal!

Houd voor ogen dat je alles aan kunt zolang je de kans krijgt na te denken voor er actie van je wordt verwacht, Stier.

Houd voor ogen dat je alles aan kunt zolang je de kans krijgt na te denken voor er actie van je wordt verwacht, Stier.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Houd voor ogen dat je alles aan kunt zolang je de kans krijgt na te denken voor er actie van je wordt verwacht, Stier.

Houd voor ogen dat je alles aan kunt zolang je de kans krijgt na te denken voor er actie van je wordt verwacht, Stier.

VANDAAG JARIG

Als jouw carrière voorspoedig verliep dan blijft dat ook dit jaar zo, al moet je misschien een tandje bijzetten voor hetzelfde resultaat. Met Saturnus in jouw teken moet je jezelf extra inspannen om de beste te zijn. Sociale contacten kunnen deuren openen, maar je zult het op eigen kracht moeten doen.

RAM

Werken kan leuk zijn. Wees niet bang een speciaal verzoek in te dienen bij jouw superieuren; het zal je zonder veel omhaal worden toegewezen. Schrijfwerk zal vlotten, maar waar het jouw financiën betreft is voorzichtigheid geboden.

STIER

Houd voor ogen dat je alles aan kunt zolang je de kans krijgt na te denken voor er actie van je wordt verwacht. Zorg dat je onafhankelijk blijft. Een nieuwe liefde kan je de adem benemen, maar laat het niet jouw leven overhoopgooien.

TWEELINGEN

Een paar struikelblokken kunnen vandaag worden opgeruimd. Bij vrienden kun je iemand ontmoeten die in de nabije toekomst veel voor je kan gaan betekenen. Wat je nu zaait zal goed groeien als je het de tijd geeft die het nodig heeft.

KREEFT

Je hebt veel ideeën die je allemaal zult willen uitvoeren, maar probeer wel realistisch te blijven. Voer geen verhitte debatten over politiek of religie nu je naar fanatisme neigt. Trap op de rem als je een grote aankoop overweegt.

LEEUW

Een dag om iets van betekenis te doen. Iets waaraan je lang hebt gewerkt kan nu publiekelijk gepresenteerd worden. Vertrouw op de steun van collega’s. Bedenk iets voor degene die je hielp, als deze niet in het zonnetje gezet wil worden.

MAAGD

Doe iets voor anderen. Laat mensen met zorgen weten dat zij op jouw medeleven kunnen rekenen. Een recente investering waar jezelf weinig vertrouwen in had kan nu toch geld opbrengen. Sla in jouw enthousiasme niet op hol.

WEEGSCHAAL

Je kunt zomaar verliefd worden en dat zul je ervaren als een plezierige sensatie. Het zal moeite kosten je op iets anders te concentreren. Speel geen komedie. Een speciaal evenement kan jouw verwachtingen overtreffen.

SCHORPIOEN

Luister naar je hart, al vertelt jouw hoofd een ander verhaal. Als eigen wensen in de verdrukking komen, omdat je anderen ter wille bent is het tijd jouw motieven te analyseren. Laat je door een veeleisende partner niet weghouden van naasten.

BOOGSCHUTTER

Dit etmaal kan in het teken van liefde staan. Alleen als jouw hart gepantserd is zul je weerstand kunnen bieden. Verras jouw partner, ook al ben je 45 jaar getrouwd. Een klein gebaar wordt altijd gewaardeerd en blijft veelzeggend.

STEENBOK

Je kunt op zakelijk gebied snelle vorderingen maken. Superieuren en collega’s waarderen jouw werk en inzet. Een speciaal project kan misschien beter in teamverband worden voortgezet. Aarzel niet om de leiding te nemen.

WATERMAN

Een prima dag als je afhankelijk bent van inspiratie. Zet gedachten meteen op papier en werk ze later uit. Vrijgezellen kunnen vanavond mee uit worden gevraagd door een oude vlam of ze ontdekken in iemand een soulmate.

VISSEN

Als je met invloedrijke mensen wilt samenwerken moet je ze een beetje in de watten leggen. Reken op de steun van familie. Van een hobby of van creatief werk valt winst te verwachten. Verstandig financieel beleid is van groot belang.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop