1917159
Vrouw

'Ook vrouwen maken rare sprongen in de datingwereld'

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze week heeft ze het over Tinder en dating-apps versus ouderwetse lenteliefde.

Soms lijkt het of verliefd zijn nog nooit zo ongrijpbaar is geweest als nu. Twintigers, dertigers, veertigers - het maakt niet uit welke leeftijdscategorie ik het vraag: bijna alle singles om me heen worstelen met de nieuwe datingregels waarvan niemand weet wat die precies zijn.

Wip-express

Neem nou Tinder. Kan dat nog wel? Steeds meer vrouwen keren zich teleurgesteld van de dating-app af, omdat mannen schijnen te denken dat het fungeert als een soort wip-express.

Stijve lul

Toen een vriendin binnen tien minuten van een ogenschijnlijk leuke matchte horen kreeg dat ze naaktfoto’s moest sturen en zij antwoordde dat-ie wel érg hard van stapel liep, schreef hij terug: "Hoezo? Waarom zit je anders op Tinder?" Ja, waarom eigenlijk?

Mannen op datingsites gaan niet zelden van nul naar honderd ("Hé, hallo - neuken?") en veel van hen begrijpen nog steeds niet dat wanneer een vrouw om een leuke foto vraagt, zij géén foto van je stijve lul bedoelt.

Maar niet alleen mannen maken rare sprongen in de datingwereld....

Lees verder op VROUW.nl: Volgens mijn vrienden kunnen de dames er ook wat van.