1917207
Vrouw

Dagboek van een minnares: ‘Het is gewoon zo heerlijk’

Na de zoveelste slapeloze nacht wist ik wat me te doen stond: ik moest een relatie beginnen met Leroy en zijn ex wegzetten als een wanhopige gek. Dat was de enige manier om zowel de carrière van mij als die van Leroy te kunnen redden. Ik moest alleen nog een paar mensen zien te overtuigen. En ik begon bij Leroy zelf.

Gelukkig nam hij op toen ik belde. ,,Mag ik naar je toekomen? Ik heb een idee.”

50-Shades achtige kamer

Ik nam een taxi naar zijn appartement aan de rand van de stad. Dat was gigantisch groot en was geheel in zwart, wit en glas ingericht.

,,Stijlvol.”

,,Heb ik niet zelf ingericht hoor. Ik heb trouwens ook een speelkamer. Wil je die zien?”

​Mijn hart bonsde in mijn keel. Zou hij echt een 50-Shades achtige kamer hebben gevuld met zwepen, handboeien en een gynaecologische stoel?

Ik schraapte mijn keel en zei: ,,Nu niet. Ik moet iets zakelijks met je bespreken om de schade met je ex te beperken. Ik heb een plan bedacht. Wil je het horen?”

,,Ja.”

Filmpje

,,Oké. Voor de buitenwereld hebben wij vanaf nu een relatie. Dat betekent dat je me meeneemt naar feestjes, partijen, premières en naar je ouders. Je laat je zo vaak mogelijk met mij fotograferen. Je geeft één interview aan een roddelblad naar keuze. En je laat je ex weten dat ze je met rust moet laten. Heb je nog iets van haar waarmee je haar kunt chanteren? Foto’s? Filmpjes?”

,,Ja natuurlijk heb ik die. Maar daar sta ik zelf ook compromitterend op.”

Ik stak mijn hand uit. “Dat is gewoon een kwestie van wat knippen en plakken. Kun je mij wat foto’s en filmpjes doorsturen?”

Even later bekeek ik het materiaal. Sommige beelden waren behoorlijk heftig om te zien. Ik zou mezelf zo niet op het Internet terug willen vinden.

Roddelblad

,,Oké. Stuur dit naar je ex en zeg tegen haar dat je dit verspreidt als ze haar verhaal niet intrekt. Het is duidelijk te zien dat ze niets tegen haar zin in doet, dus ze kan niet anders dan toestemmen. En ken je een betrouwbare journalist aan wie je je verhaal zou willen doen?”

,,Ja. Martijn heet hij. Hij werkte eerst bij Privé en nu bij Story.”

,,Oké. Ik ga hem bellen.”

Maar Leroy hield me tegen. ,,Hebben we vanaf nu echt iets met elkaar of doen we alsof?”

,,Eh, dat weet ik niet,” zei ik laf. ,,Wat wil jij?”

Lees op VROUW.nl welke eis Leroy aan het voorstel van onze minnares stelt: ,,Ik wil je. Ik wil je helemaal. Maar op één voorwaarde