Vrouw/Seks & Relaties
193320712
Seks & Relaties

Deel 95: Hij beet zachtjes in mijn schouders en vroeg: 'Van wie ben je?'

Mark en ik werden meegenomen naar een rommelig kantoortje in de spelonken van het hotel. De ene bewaker sprak alleen Spaans, de ander een beetje Engels met een zwaar accent. Maar toen de woorden Guardia Civil vielen, trok Mark wit weg. 'Dat is de militaire politie,' siste hij. 'Dan zitten we echt in de problemen!'

“We kunnen twee dingen doen,” zei een kleine dikke bewaker met een snor. “We kunnen u en uw familie het hotel uit zetten of de zaak overlaten aan de politie. Of…” hij zweeg en keek verlekkerd naar mijn borsten. “Of wat?” zei ik en trok mijn jurkje wat omhoog. Hij zou me toch geen oneerbaar voorstel doen?

“Of u betaalt een boete.”

Contant

“Een boete van hoeveel?” De stem van Mark klonk schril en hij zag er nog steeds doodsbang uit. Ik keek vertederd naar hem. Ineens kon ik me voorstellen hoe schattig hij als klein jongetje was geweest.

De bewakers overlegden kort met elkaar. “500 euro. In briefjes van 50. En contant.”

“Dat heb ik niet hoor, Mark. En dat is voor mij heel veel geld. Ik ben nu werkloos hè?”

Mark dacht koortsachtig na. “Kun jij je zus niet bellen?” “Die vindt dat ik dat zelf maar moet opknappen, dat weet ik zeker. En je broer, kan die ons niet helpen?” Hij zuchtte. “Dat moet dan maar. Maar die zal niet heel leuk reageren. Die is fel tegen vreemdgaan.”

Zuur

En dat klopte. Frank betaalde met een zuur gezicht 500 euro en gaf ons daarna een enorme preek. “Dus jullie hebben een relatie met elkaar? Hoe lang is dat al aan de gang?” “Twee jaar,” antwoordde ik.

“Nou ja, relatie, relatie,” zei Mark. “Dat is wel een heel groot woord, hoor. Het is vooral seks.”

“Wat?! Je hebt me meerdere malen beloofd dat je je vrouw voor mij ging verlaten. En je zei dat je van me houdt!” Ik barstte in snikken uit en Mark keek geschrokken om zich heen of niemand ons hoorde of zag.

“Ik snap jou niet,” zei Frank tegen hem. “Je hebt een leuke, lieve vrouw die álles voor je doet en altijd voor je klaarstaat. Plus twee schattige dochters. Wil je dat allemaal kapot maken?”

Verslagen

“En jou snap ik ook niet.” Hij keek naar mij. “Je bent een hele knappe meid. Volgens mij kun je alle kerels van de wereld krijgen. Waarom zoek je geen man van je eigen leeftijd? Een man die alleen voor jou gaat?”

Vervolgens draaide hij zich om en beende weg. We bleven een beetje verslagen achter. Zou hij Josien iets vertellen? En zou ik nou nog wel voor hem mogen werken?

“We moeten elkaar maar een beetje ontwijken deze week,” zei Mark tegen me. “Ik app je wel waar ik ben en dan ga jij ergens anders heen.” Toen liep hij weg. En voelde ik me héél, héél rot.

Verleidingskunsten

De rest van de week bracht ik zoveel mogelijk tijd door op het strand, op mijn kamer en met mijn neefje en nichtje. De sfeer tussen Maarten en Frederique was om te snijden. Mark en Josien zag ik niet meer, omdat ik Marks instructies keurig opvolgde. Wat een saaie vakantie. Gelukkig was het mooi weer, anders had ik me echt dood verveeld.

Frank zag ik op vrijdagavond in de bar, waar ik met mijn hele familie zat. Het was tenslotte hun laatste avond. Tot mijn verrassing deed hij heel aardig tegen me.

“Ben je niet boos?” “Op jou? Nee hoor. Je bent niet de enige vrouw die voor de verleidingskunsten van Mark valt. Het is gewoon een enorme womanizer. Wat me vooral stoort, is het stiekeme van zijn gedrag. Dat voortdurende liegen en bedriegen wat ie doet. Bah, ik kots ervan!”

Ik wist even niet wat ik moest zeggen. De dj zette gelukkig Despacito van Luis Fonsi op. Mijn favoriete nummer! “Dansen?” “Leuk,” zei Frank en hij volgde me naar de dansvloer. Hij sloeg zijn armen om me heen en we hadden de grootste lol. Tot ik ineens het verbeten gezicht van Mark ontdekte, die langs de kant naar ons stond te kijken. Gelukkig zag Frank hem niet. Ik ging weer bij mijn zus zitten en even later voelde ik mijn telefoon trillen.

Knetterjaloers

‘Ik wil je zien,’ appte Mark. ‘Kan het op jouw kamer?’

“Blijven jullie nog een uurtje zitten? Ik heb de hotelkamer voor mezelf nodig,” zei ik tegen mijn zus. Sinds ze iets met David had, deed ze een stuk minder moeilijk over mijn overspelige gedrag.

“Regel ik,” grijnsde ze. “Veel plezier!”

Op mijn kamer rukte Mark de kleding van mijn lichaam. “Schatje, ik word knetterjaloers als ik je met een andere man zie dansen,” gromde hij. “Ook al is het mijn broer. Je bent van mij!”

Zachtjes beet hij in mijn schouder en hield mijn handen boven mijn hoofd. “Van wie ben je?” “Van jou, Mark,” giechelde ik. Hm, opwindend!

Naaktfoto

We hadden een heerlijk uurtje, dat naar mijn zin veel te snel voorbij was. Met een lange kus nam Mark afscheid. “Ik zie je weer in Nederland, schatje.”

Tevreden viel ik in slaap, om de volgende ochtend weer voor dag en dauw gewekt te worden door mijn neefje en nichtje, die zich klaar maakten voor het ontbijtbuffet.

“Ik blijf nog even liggen, jongens!” Ik wilde niet het risico lopen Mark en zijn gezin alsnog tegen het lijf te lopen.

En terecht, want ping, daar ging mijn telefoon. ‘Wij zijn nu aan het ontbijten. Goede vlucht morgen!’ Snel maakte ik een naaktfoto van mezelf. ‘Het was weer zalig gisteren. Mijn hele lichaam gloeit nog na!’

Enorme scene

Vijf minuten later kreeg ik weer een appje. Zou hij een lekkere foto terugsturen? Nee, het was van mijn zus.

‘Een enorme scene tussen Mark en zijn vrouw! Ze gooit met zijn telefoon door de zaal en roept dat hij moet kiezen tussen haar en die slet! Ohhh! Heb jij hem iets gestuurd wat zij niet mocht zien?!’

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer
  • Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek rondom 'Dagboek van een minnares'. Hier lees je alles wat je moet weten.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.