Nieuws/Vrouw
1939177775
Vrouw

Strandlijf: 'Mijn kleine borsten compenseer ik met mijn kont'

Strandlijf: 'Mijn kleine borsten compenseer ik met mijn kont'

Strandlijf: 'Mijn kleine borsten compenseer ik met mijn kont'

Tom (28) en Macy (25) zijn twee jaar samen. Ze werpen een kritische maar liefdevolle blik op elkaars lichaam in badkleding en vertellen openhartig wat hen opvalt.

Strandlijf: 'Mijn kleine borsten compenseer ik met mijn kont'

Strandlijf: 'Mijn kleine borsten compenseer ik met mijn kont'

Macy: "Ik heb er geen moeite mee om in badkleding te poseren. Tom en ik gaan ook regelmatig naar de sauna, lekker relaxen. Op zo’n plek is iedereen naakt en zie je hoeveel verschillende lichamen er zijn."

Sporten

Tom: "Als je met z’n allen naakt bent, wordt het ineens heel normaal dat iedereen er anders uitziet."

Macy: "Om fit te blijven, sporten we graag. We proberen drie tot vier keer per week naar de sportschool te gaan. Helaas schiet het er soms bij in omdat we onregelmatige diensten draaien."

Tom: "Ik hoef niet per se heel breed te worden. Sporten doe ik omdat ik lekker in mijn vel wil zitten."

Macy: "En omdat ik geen vet op mijn lichaam erbij wil. Spieren zijn wel altijd welkom. Het lijkt me tof om afgetraind te zijn."

Tom: "Ze traint voornamelijk haar billen, dus ik heb niks te klagen! Maar het moet niet te extreem worden. Zoals Macy nu is, is het precies goed.”

Macy: "Ik heb kleine borsten, daar voel ik me het meest onzeker over. Daarom train ik mijn billen; als die door de spiermassa wat groter zijn, compenseert dat de boel een beetje.”

Tom: "Ik ben er heel blij mee, haha! Ik ben een echte billenman. Maar ze hoeft van mij niet te compenseren, hoor.”

Macy: "Ik zou willen dat mijn kont nog groter en ronder was. Maar dan moet ik nog meer trainen en op mijn eten letten. Daarvoor vind ik naar restaurants gaan veel te leuk en lekker.”

Tekst gaat door onder de foto

Net een reus

Macy: "Het mooiste aan Tom vind ik zijn ogen - een van de dingen waarvoor ik ben gevallen. Ook zijn kapsel vind ik aantrekkelijk. En hij is net een paar centimeter groter dan ik, perfect.”

Tom: "Ik vind het niet mooi als een dame groter is dan de man.”

Macy: "Als ik met hakken aan naast hem loop, komt er altijd een opmerking, haha. Ik voel me dan ook wel een reus, hoor.”

Tom: "Het enige wat ik minder mooi aan mezelf vind, is de omvang van mijn buik. Die was een stuk strakker toen ik nog voetbalde.”

Macy: "Dat is het bewijs van een goed leven.”

Tom: "Het mooiste aan Macy vind ik haar gezicht. Haar lach is superlief. En haar figuur, waaronder vooral die billen.”

Soms een zonnebankje

Macy: "Als ik naar mijn werk ga, besteed ik amper aandacht aan mijn uiterlijk. Dan doe ik alleen mijn wenkbrauwen en bind ik mijn haar in een staart. Als ik vrij ben, sta ik langer voor de spiegel. Dan pak ik soms de krultang erbij."

Tom: "Op mijn werk heb ik een voorbeeldfunctie, dus vind ik het belangrijk dat ik er verzorgd uitzie. Ik ga eens in de twee weken naar de kapper. Als mijn haar maar goed zit! Ook pakken we soms een zonnebankje voordat we te bleek worden."

Macy: "Sinds mijn zestiende wil ik al een arm vol tatoeages. Daar heb ik lang over nagedacht en uiteindelijk ben ik op mijn 22e begonnen met de hand van Fatima. Nu zit mijn hele arm vol. Mijn werkgever heeft er gelukkig geen problemen mee."

Tom: "Zelf heb ik geen tatoeages, al overweeg ik misschien om ooit iets op mijn bovenbeen te laten zetten. Maar bij haar vind ik het mooi, het hoort helemaal bij wie ze is."

Dit verhaal lees je in ZOMER, het magazine dat deze zomer iedere zaterdag bij De Telegraaf zit.

Jij op VROUW.nl

Wil jij een verhaal delen met de redactie?

Stuur dan een berichtje

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.