Vrouw/Dagboek van een minnares
1958046687
Dagboek van een minnares

Dagboek van een Minnares

Dagboek van een Minnares: ’Je ziet toch zelf ook wel dat het jouw kind is’

Couple cuddling

Couple cuddling

‘Hoe gaat dit verder?’ Was de vraag die we onze lezers stelden in de 250e aflevering van het Dagboek van een Minnares. Lezers kregen de kans om zelf een vervolgaflevering te schrijven, en op die oproep werd enthousiast gereageerd! De vijf winnende afleveringen worden deze week dagelijks geplaatst op de website. Vandaag lees je de inzending van Patty Plomp.

Couple cuddling

Couple cuddling

Gauw vertel ik Mark dat ik niet wilde dat Ella om het weekend bij hem en Josien moest logeren.

„Ik voed het kind nog liever alleen op dan dat ik het naar jou en Josien laat gaan. Ik kan dat gewoon niet aan. Josien heeft verdomme dat recht niet! In een paniekaanval heb ik de papieren vervalst waarin staat dat jij de vader niet bent. Maar je bent echt de vader van Ella, Mark. Als jij niet steeds teruggaat naar je vrouw, hoef ik me niet te verlagen tot dit soort dingen.”

Huilend zak ik door mijn knieën. Ik snik dat ik weet dat het een heel domme actie was. „Maar ik raakte gewoon in paniek toen Josien voorstelde dat Ella om het weekend bij jou en haar moest zijn.” Je ziet toch zelf ook wel dat het jouw kind is, huil ik. „Daar heb je zo’n stomme test toch niet voor nodig.”

Mark kijkt me bedenkelijk aan, pakt met zijn handen mijn hoofd vast en vraagt of ik nu echt de waarheid spreek.

„Ja Mark,” snik ik, „je bent echt de vader van Ella en als je wilt doen we de test opnieuw.”

„Waarom heb je dan Yourgos een test laten doen?” vraagt Mark.

„Hij eiste een vaderschapstest, ook al had ik hem de papieren laten zien dat jij de vader bent. Hij dreigde naar Nederland te komen. Ik heb hem opgezocht samen met mijn moeder – en toen hij Ella zag, wist hij al meteen dat ze niet van hem was. Voor de vorm hebben we de test afgenomen. Inmiddels heeft hij een vriendin en is er echt niks gebeurd.”

Ella begint te huilen en Mark pakt haar op, kijk eens heel goed naar haar en zegt dan: „Ik zie zonder de test ook wel dat ze van mij is. Toch wil ik voor de zekerheid een nieuwe test laten doen. Mijn moeder staat zo voor de deur, dus knap jezelf op, en we maken er maar het beste van vanavond. Morgen praten we hier verder over.”

Als eerste een seintje als er een nieuwe aflevering van Dagboek van een Minnares online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’dagboek uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.