Vrouw/Horoscopen
1988560199
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 24 januari - Sterrenbeeld Waterman: Je zult moeten knokken!

Rijd voorzichtig, Waterman!

Rijd voorzichtig, Waterman!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier de daghoroscoop voor jouw sterrenbeeld!

Rijd voorzichtig, Waterman!

Rijd voorzichtig, Waterman!

VANDAG JARIG

Je zult steeds meer zin hebben om de komende maanden je uiterlijk te veranderen; je wilt meer glamour. Ook wil je toegankelijker zijn en minder streng. Vrienden zullen je er graag bij helpen. Je krijgt gaandeweg meer inzicht in hetgeen dat je de afgelopen jaren dwarszat; dat is een goed teken.

STERRENBEELD RAM

Het beeld dat jouw spiegel reflecteert kan geweldig, maar ook ontgoochelend zijn. Het hangt af van de manier waarop jij je presenteert als individu. Voor anderen kun je vele gezichten hebben; zorg dat je weet wie je echt bent.

STERRENBEELD STIER

Besteed aandacht aan je lichaam en let op symptomen, ook al zijn ze minimaal. Vegetariërs moeten er op toezien dat ze genoeg ijzer tot zich nemen. Leer jezelf een kalm levensritme aan, ook als je het druk hebt. Eet zo min mogelijk suikers.

STERRENBEELD TWEELINGEN

Het zal niet eenvoudig zijn om in bepaald gezelschap indruk te maken. Een kans om je invloed uit te breiden, kan worden gekaapt door een rivaal. Hoewel je geneigd zult zijn de ander onderuit te halen, moet je dat niet doen.

STERRENBEELD KREEFT

Lijdt jouw privéleven niet onder je beroepsleven? Weet je zeker dat jouw relatie op langere termijn bestand is tegen verwaarlozing? Wat je op je hebt genomen, kan vandaag even te zwaar zijn. Neem rust, dan kun je daarna weer alles aan.

STERRENBEELD LEEUW

Je kunt wat opgefokt zijn en meer met je hart denken dan met je hoofd. Luister naar berichten en boodschappen, anders ben je niet op het juiste moment op de juiste plaats. Een roddeltante kan je even in moeilijkheden brengen.

STERRENBEELD MAAGD

Jaag geen hersenschimmen na en heb niet al te hoge verwachtingen van je ondernemerschap of carrière. Klaar zijn met jouw werk betekent niet dat je meteen moet klaar staan voor anderen. Houd de schaal in balans, dan blijven mensen je respecteren.

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Je zult weinig geduld hebben met zich voortslepende relatieproblemen; je wilt duidelijkheid. Zoek de confrontatie als je daarvoor in de stemming bent. Leg echter niet te veel nadruk op de negatieve kant van alles.

STERRENBEELD SCHORPIOEN

Een naaste kan het je vandaag moeilijk maken; laat je niet op je kop zitten. Ook als je meegaand van aard bent moet je in een relatie wel streven naar gelijkwaardigheid. Geef zo nodig lik op stuk en accepteer geen gebulder.

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Een werkrelatie kan frustratie oproepen; supervisie kost tijd en leidt af. Probeer rustig te blijven en herhaal datgene wat nadere uitleg behoeft. Vergeet geen afspraak. Bespreek met ouders de stress die je soms parten speelt.

STERRENBEELD STEENBOK

Doe wat je kunt om tegemoet te komen aan de verlangens van anderen en verzet je niet tegen omstandigheden. Je doorstaat elke crisis als je degenen dient die een rol in jouw leven spelen: van jong tot oud, van baas tot klant.

STERRENBEELD WATERMAN

Je kunt bijzonder energiek zijn, maar anderen zijn dat ook en je zult moeten knokken om de plaats te veroveren die je ambieert. Zoek een veilige manier om energie te lozen en blijf uit de buurt van agressieve mensen. Rijd voorzichtig.

STERRENBEELD VISSEN

Je kunt zowel vervuld zijn van hoop als angst en een kleine portie van beide zal goed voor je zijn. Kijk in de spiegel en vraag je af wat je eigenlijk wilt. Kies niet voor veiligheid en isolement als er meer voldoening voor je is weggelegd.

Elke dag een melding

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.