1993426
Vrouw

Amanda Balk (30) over alle bakken kritiek

Ze steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Tuurlijk, dat is vragen om reacties, maar soms krijgt ze wel heel veel bagger over zich heen. Hoe gaat Amanda Balk (30) daarmee om?

Amanda werd bekend door De Gouden Kooi en online serie Keeping up with the Balkjes. Ze heeft een badmodelijn (Amanda’s Bikini’s), kreeg met dj Afrojack (30) dochtertje Vegas (5) en trouwt op 12 mei in Griekenland met grote liefde Stavros Tsatsos.

Kritiek

„Op mijn negentiende zal ik in reality-serie De Gouden Kooi. Met een aantal anderen leefde ik anderhalf jaar in een luxe villa. We waren volledig van de buitenwereld afgesloten, dus van kritiek kregen we niets mee. Maar zodra ik het huis uitkwam... Iedereen had een mening over me. De programmamakers proberen je er wel op voor te bereiden, maar dat kunnen ze eigenlijk niet. Iedereen ervaart al die aandacht weer anders, maar ik lag er soms wakker van.

Wat ik te horen kreeg? Wat niet! Nou ja, hóren: niemand op straat durfde me in mijn gezicht te vertellen wat ze op social media wel tegen me zeiden. En nog steeds niet. Kritiek krijg ik alleen online of in de bladen. Misschien van dezelfde mensen als ik even daarvoor op straat heb gezien. Je weet het niet.”

Lees Amanda’s verhaal verder op VROUW.nl: „Ik heb inderdaad mijn borsten laten vergroten, maar wat geeft dat?”