Vrouw/Horoscopen
2001188804
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 17 november - Liefde belooft veel goeds, Boogschutter!

Jouw bemiddeling zal nodig zijn, Schorpioen!

Jouw bemiddeling zal nodig zijn, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Jouw bemiddeling zal nodig zijn, Schorpioen!

Jouw bemiddeling zal nodig zijn, Schorpioen!

VANDAAG JARIG

Er ligt veel nadruk op liefde en dat is al jaren het geval. Instabiliteit lijkt onvermijdelijk en een scheiding kan daarvan het gevolg zijn. Anderzijds kan jouw liefdesleven ook onstuimig zijn en ontluiken op elk moment en elke plaats en totaal onverwacht. Maar een huwelijk zit er zo te zien niet in.

RAM

Vertrouw op jouw intuïtie. Door moeilijke onderhandelingen diplomatiek te benaderen hebben ze een kans op succes. Op koop en verkoop rust zegen, ervan uitgaand dat jij jouw product door en door kent en niet te veel riskeert.

STIER

Laat een crisis of problemen op de werkvloer door een ander regelen. Ook al speel je talloze rollen, er zijn genoeg competente collega’s die wel even kunnen waarnemen. Plan liever jouw toekomst dan een hapsnap bestaan te leiden.

TWEELINGEN

Met fondsenwerving voor een goed doel kun je de aandacht trekken. Schrijf een ingezonden stuk naar een krant; je kunt de drijvende kracht achter een actie worden. Nieuw werk van schrijvers en dichters zal goed worden ontvangen.

KREEFT

Begin met een goed ontbijt en een stevige wandeling als het een drukke dag wordt. Dat brengt jouw energie op gang en maakt het hoofd helder. Misschien kun je een cursus volgen hoe jouw tijd in te delen; je trekt vaak te veel naar jezelf toe.

LEEUW

Een goede vriend(in) is vandaag jouw beste gezelschap. Ontspan en maak plezier; een goed gesprek, lekker eten en een glas wijn zullen jouw dag vervolmaken. Houd rekening met een onverwachte ontwikkeling in jouw carrière.

MAAGD

Er kan een sterke band ontstaan met een collega met wie je op één lijn zit. Houd de relatie professioneel, ongeacht jouw gevoelens. Gesprekken verlopen vlot en je kunt veel over bepaalde mensen te weten komen. Zwijg over hetgeen dat je verneemt.

WEEGSCHAAL

Jouw goede prestaties zijn gebaseerd op kennis van zaken. Bepaal wat je waard bent en onderschat dat niet. Onderneem een korte trip met degene die belangrijk voor je is; tijdens gesprekken ontdekt je nieuwe kanten van elkaar.

SCHORPIOEN

Goede communicatie voorkomt vandaag problemen. Frustratie kan figuren die normaal heel kalm zijn laten ontploffen. Jouw bemiddeling zal nodig zijn. Een bijeenkomst moet misschien worden uitgesteld of afgelast.

BOOGSCHUTTER

Liefde belooft veel goeds. Er kan een interessante chemie zijn ontstaan met een nieuweling(e). Samenwerking met iemand die je op bepaalde punten aanvult verloopt goed. Ben je op reis, dan maak je nieuwe vrienden.

STEENBOK

Iemand kan proberen alle eer naar zich toe te trekken van werk dat jij hebt verricht. Hoewel er voldoende geld binnenkomt en het je professioneel goed gaat kun jij je toch zorgen maken . Blijf een dag thuis en laad jouw batterij op.

WATERMAN

Je zit lekker in jouw vel en goed nieuws stelt je gerust. Wat je in het openbaar moet doen zal vlot verlopen. Probeer minder geld uit te geven als je krap zit, anders moet je misschien langer doorgaan met iets waarmee je liever zou stoppen.

VISSEN

De knowhow die je in de loop der tijd hebt verzameld zal van pas komen. Omdat een mens directe, maar ook verkapte vijanden kan hebben zijn bondgenoten belangrijk. Reken op de mensen van wie je weet dat ze van je houden.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.