Vrouw/Opgebiecht
2004009716
Opgebiecht

'Ik zie hem zitten, precies tussen mijn dijen'

Maddie vertelt hoe een spannend avontuurtje in het bos haar ernstige zorgen om een tekenbeet opleverde....

Via een datingapp kom ik in contact met Mark. We besluiten eens af te spreken op een terras. Hij blijkt een knappe, rustige jongen die vooral mij veel liet praten. Dus klets ik voluit over werk, familie en wat me zoals allemaal bezighoudt.

Ik verslik me

Nadat ik uitvoerig heb beschreven hoe mijn huis eruit ziet, vraag ik aan hem: ''En bij jou dan? Jij woont ook samen met een huisgenoot toch? Eentje maar, een vriend ofzo?'' ''Nou eh... nee'', zegt hij. ''Samen met mijn vriendin.'' Ik heb net een slokje wijn genomen omdat hij nu eindelijk aan het woord is, en verslik me. ''Wat?'', zeg ik. ''Nou.. ik.. eh.. dacht dat je dat wel door had'', antwoordt hij met een rood hoofd. Door had? Hoe dan, bedenk ik me. ''Nee, zei ik dan ook, dat had ik niet door. Maar wat doe je dan hier met mij?'' ''Nou ik had al gezegd dat ik niet op zoek was naar iets serieus.'' Dat klopt, ik wist dit van tevoren.

Open relatie

''Oké? Heb je dan een open relatie?'', vroeg ik hem. Hij knikte. ''Dus je vriendin weet ervan?'' Hij knikte weer. ''Oké en zij mag dit dus ook?'' Nog een knik. Ik moet het even verwerken. Het blijft even stil. Uiteindelijk mompelt hij: ''Eh... ja mijn vriendin en ik begrijpen elkaar gewoon op dat gebied. We hebben een overeenkomst.'' Oké, bedenk ik me, waarom ook niet? Ik ben ook niet op zoek naar iets serieus en het is een leuke jongen. Hij is dus alleen bezet, maar ja als dat afgesproken is, dan is er dus niks aan de hand. Even voer ik innerlijk een dialoog met mezelf om dit te rationaliseren. Maar de nieuwsgierigheid overheerst en tot slot neem ik een grote slok wijn en kijk hem aan. Hij lacht verlegen.

''Oké'', zeg ik. ''Prima dan, als jullie er goeie afspraken over hebben'', het avontuur aangaand. Hij knikt weer, opgelucht dit keer. We raken weer aan de praat en naarmate de wijn vloeit, stijgt ook de spanning tussen ons. Ik voel me snel op mijn gemak bij hem. Hij lacht veel om mijn chaotische verhalen en is erg geïnteresseerd, met name in mijn vakantieverhalen. Zelf is hij niet zo'n uitgebreide prater. Hij vertelt wel wat over zijn werk en waar hij naar toe is geweest met vakantie en dat hij zijn huis aan het verbouwen is. Op zich hoef ik ook niet te weten wat hij verder allemaal met zijn vriendin doet. En op dat moment krijgen wij ook een overeenkomst. Sommige onderwerpen hoeven we niet bloot te leggen.

Innige kus

We vermaken elkaar met luchtige, positieve onderwerpen. Het serieuze blijft achterwege. Na flink wat wijn besluiten we af te rekenen en fietsen we samen een stukje terug naar mijn huis. Het afscheid is wat onwennig. Wat is nou de bedoeling met deze bezette man? Maar ik hoef hier niet over na te denken. Hij grijpt me bij mijn middel en trekt me naar zich toe. Ik ben behoorlijk aangeschoten en probeer me te focussen op zijn lippen die steeds dichter bij komen. We kussen lang en innig, het is fantastisch.

''Ik vind je echt heel leuk', fluistert hij. ''Ik jou ook'', zeg ik ademloos. We kussen nog een keer, hij knijpt even in mijn billen en zegt: ''Tot snel dan!'' Eenmaal thuis in bed, kijk ik nog even vlug op mijn telefoon. ''Ik vond het erg leuk met je ;)! Slaap lekker x'', staat er bij zijn berichten. Glimlachend val ik in slaap. In de weken erna zien we elkaar regelmatig. Hij komt altijd naar mij toe en brengt dan wijn of bier mee. We drinken, lachen en kletsen tot diep in de nacht. Wanneer we uitgepraat zijn kust hij me, ik sla mijn benen om zijn middel en hij draagt me naar mijn bed. De seks is fantastisch, ongecompliceerd, lang en intens. De spanning tussen ons lag hoog, waardoor de ontlading nog groter is.

Spannend plekje

Naderhand liggen we dan uitgeput in elkaars armen na te giechelen. Een keer is het zo warm dat het 's avonds nog steeds 30 graden is. Mijn huis heeft een plat dak, iets dat niet bepaald bevorderlijk is bij hitte. De kleren die we aan hebben, gaan zo snel mogelijk uit. De hitte wakkert ons libido aan, waardoor we na een heftige vrijpartij allebei enorm bezweet bij moeten komen. Een andere keer stel ik hem voor om af te spreken op een spannend plekje ergens buiten. Of hij daarvoor in is, vraag ik....

''Ja ben ik wel voor in... spannend hoor. Weet je een mooi plekje?'' is zijn antwoord. Yes, denk ik, superspannend! Ik zet mijn tablet aan en downloadt de Google Earth-app op jacht naar een mooi plekje. Uiteindelijk kom ik bij een bebost natuurgebied. Dat lijkt me wel geschikt. Beschut genoeg met een mooie, vredige omgeving. Ik geef hem de locatie door en hij zal me die middag oppikken voor een sexy picknick in een natuurpark. Ik heb een sporttas vol met kussens, dekens en lekkere dingen ingepakt. Hij heeft een plastic tasje met blikjes bier. Giechelend lopen we hand in hand met de tassen het begin van het bos in. Het blijkt nog best lastig om een goed plekje te vinden.

Het bos is populair die dag. Hele scholen kopen er rond met juffen en meesters en ik heb niet echt rekening gehouden met honden die overal tussendoor en de bosjes in schieten. Na een behoorlijk stuk het bos ingelopen te zijn raken we allebei een beetje gefrustreerd. Mark trekt me alle kanten op, zodra hij een hoge struik ziet. Om vervolgens teleurgesteld terug te lopen, omdat er een pad aan de andere kant ligt of er iemand voorbij loopt. Op het laatst klimt hij nog een hoge heuvel op die naast het pad ligt. Even kijken hoe het er daar bovenop uit ziet! Ik twijfel of ik erachter aan zal gaan. Uiteindelijk ga ik er toch maar half struikelend en strompelend achter aan.

Niet heel sexy

Op het moment voel ik me niet heel sexy meer, met mijn rood aangelopen hoofd, zandhanden van het klimmen en schrammen op mijn enkels van de takken. Helaas boven aangekomen, blijkt er weer een pad te liggen op de heuvel. Ik begin een beetje te twijfelen aan mijn goede idee. We lopen het pad op de heuvel af, wat gewoon weer naar beneden loopt: shit, voor niks geklommen. Maar eenmaal weer beneden zit er een bocht in het pad. In de bocht staan wat bomen en struiken en aan de andere kant is een riviertje. We kijken elkaar enthousiast aan en Mark trekt me weer mee. Het lijkt erop dat we eindelijk ons plekje gevonden hebben en we kunnen ons nauwelijks inhouden.

Ik leg alle dekens en kussens op de grond en schenk wijn in. Maar al tijdens mijn eerste slok voel ik zijn hand in mijn nek. Hij trekt me naar zich toe en vol passie kus ik hem. De wijn druipt langzaam over mijn kin. Zijn lippen verdwijnen in mijn nek en zijn handen zijn overal. In een dergelijke situatie is er minder mogelijkheid om de tijd te nemen en alles rustig op te bouwen, aangezien er elk moment een hond de bosjes in kan schieten of nog erger; een kind. Dit beseffende kijken we nog een keer om ons heen om te zien of de kust veilig is. Mark grijnst naar me, duwt me zachtjes in de kussens en werpt mijn benen in zijn nek. Heftig zoenend raken we verstrikt in een wirwar van armen, benen en half uitgetrokken kleding. Mijn rok zit zowat in mijn oksels geduwd, mijn shirt is half uit met een ontblootte borst en mijn hoofd half in de grond gedrukt. Tussen takjes, groen en natte aarde probeer ik niet te denken aan wat er allemaal om me heen krioelt.

Gepassioneerde natuurseks

Ik geef me over en laat me verslinden midden in het bos. In deze prachtige omgeving hebben we wilde, gepassioneerde natuurseks. Hijgend en uitgeput liggen we naast elkaar. Nog steeds half ontdaan van mijn kleding, probeer ik mijn string te lokaliseren. Mark probeert op te staan, vergeet dat zijn broek nog om zijn enkels zat en valt weer om. Allebei krijgen we de slappe lach van deze gekke situatie. Na nog een tijdje geknuffeld, gelachen en gekletst te hebben, pakken we ons boeltje weer in. Net op tijd gelukkig, aan de andere kant van het riviertje blijkt nog een pad, waar nu een man langsloopt. Hij kijkt nieuwsgierig onze kant op. Breedgrijnzend trekt Mark me snel mee het pad op, waarna we teruglopen naar de auto.

Eenmaal thuis spring ik onder de douche, nog nagenietend van mijn goed gelukte avontuurtje. Vrolijk sop ik me in terwijl ik luidkeels het nummer 'Baby' van Justin Bieber kweel. Even later gedoucht en wel, pak ik de tas die ik meegenomen heb uit, klaar om alles te wassen. Bij het tweede kussen valt mijn oog op een plekje in de naad van het kussen waar ik wat zie bewegen. Allemaal kleine zwarte spinnetjes krioelen in de naad. Van schrik laat ik het kussen vallen en deins achteruit. Teken, schiet er door me heen. Waarom heb ik daar niet aan gedacht, stommerik?

Als een bezetene begin ik mijn kleren uit te trekken. Het is moeilijk te zeggen welke lichaamsdelen precies ontbloot zijn geweest en ik dus moet checken. Voor de zekerheid begin ik alles te bekijken. Mijn benen lijken veilig, ook bij mijn buik, borst(en) en armen kan ik niks geks vinden. En net als ik opgelucht adem wil halen en mijn zaklamp over de binnenkant van mijn benen schijn, zie ik hem zitten. Precies tussen mijn dijen, vlak bij mijn zojuist gepenetreerde, intiemste gedeelte. Gadverdamme, krijs ik! Dat kleine spinnetje vastgezogen in het vlezige gedeelte van mijn dij.

Kleine klootzak

Op zoek naar een pincet, probeer ik me te bedenken wat ook alweer de juiste techniek is voor het verwijderen van een teek. Maar eenmaal klaar voor de daad, vergeet ik hoe en stort me op de kleine klootzak. Vrij snel zit zijn spartelende lijfje tussen de tangen van mijn pincet. Echter is hij zo klein dat ik niet kan zien of ik ook het kopje had. En aangezien het plekje zelf voor mij niet makkelijk te bekijken is, blijkt het lastig vast te stellen.

Ik ga met mijn vinger langs het plekje, dat een beetje gezwollen is. Ik kom er niet uit of het dik is door de beet of omdat het kopje er nog in zit. Ik ga op mijn bed zitten, gewapend met mijn zaklamp, een kleine spiegel en de pincet en krul mijn rug om zo dicht mogelijk met mijn hoofd tussen mijn benen proberen te komen. Wanhopig, begin ik met het pincet te plukken en poeren aan het plekje. Het enige resultaat is dat het plekje nog meer gaat irriteren. Ik moet het zeker weten. Met een hoofd als een biet, bericht ik een vriendin van mij. 'Ben je thuis?' Al gauw krijg ik: 'Ja ben thuis, moest jij niet sporten?' 'Er is iets tussen gekomen, ik heb een tekenbeet op een onfortuinlijk plekje en ik kan het niet goed zien. Kan ik even langs komen, heel snel?'

Tussen mijn benen

Gelukkig stelt ze nog geen vragen en geeft ze aan dat ik langs kan komen. Ik snel haar kant op en bel aan. Grijnzend doet ze de deur open en loodst me mee naar binnen. ''Waar zit 'ie?'' vraagt ze. ''Tussen mijn benen.'' Ik haar niet aan. Het blijft even stil. Als ik haar uiteindelijk aankijk, zie ik dat ze probeert haar lachen in te houden. Haar gezicht weer in de plooi trekkend, vraagt ze: ''Maar wat is er gebeurd?'' Nadat ik haar het hele verhaal heb uitgelegd, kan ze niet meer en barst in lachen uit. ''Sukkel'', zegt ze. ''Het bos zit ook helemaal vol met teken! Nou laten we maar even gaan kijken dan.''

En voor de derde keer die dag, trek ik mijn broek uit en zit er iets of iemand tussen mijn benen....

Wil je ook (anoniem) een bijzonder verhaal vertellen? Stuur het naar de redactie.

JIJ op VROUW

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.