Vrouw/Horoscopen
2004858903
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 5 september - Geniet van de rust, Boogschutter!

Werk niet te hard, Maagd!

Werk niet te hard, Maagd!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Werk niet te hard, Maagd!

Werk niet te hard, Maagd!

VANDAAG JARIG

Mars, die jouw carrière regeert, suggereert dat jouw seks appeal dit jaar een belangrijke rol zal spelen. En Mercurius die jouw financiële sector beïnvloedt, zorgt ervoor dat je in dat opzicht hoogtepunten kunt verwachten. Wat wil je nog meer! Er wacht je kortom, een veelbelovend jaar.

RAM

Om iemand ter wille te zijn moet je misschien uw plannen omgooien. Controleer of er niets mis is met jouw auto voor je vandaag de weg opgaat. Stel kleine reparaties niet uit. Door jouw interesses te verleggen zal jouw vriendenkring veranderen.

STIER

Het kan een drukke dag worden, vooral als je niet naar jouw werk gaat. Hulp is volop aanwezig, maar je moet er wel om vragen. Begin meteen met de vervelendste klus. Reparaties lopen gesmeerd. Onverwacht bezoek zorgt voor gezelligheid.

TWEELINGEN

Veel gaat vandaag voor de wind. Als je erin bent geslaagd tijdens het weekend de batterij weer op te laden kun je alles wat op jouw weg komt aan. Los in de privésfeer op wat rommelt. Ga er niet van uit dat je alles weet.

KREEFT

Een zakelijke deal of juridische kwestie kan met succes worden afgerond. Als je met iemand om wie je geeft iets moet bespreken is dit er een geschikte dag voor. Wees bereid te luisteren. Een relatie kan gebukt gaan onder stress.

LEEUW

Sociaal ben je in trek; het ontbreekt je niet aan uitnodigingen en afspraken. Reserveer ook tijd voor jouw privéleven. Woon een conventie bij van vakgenoten en noteer telefoonnummers van degenen met wie je contact wilt houden.

MAAGD

Je zult vertrouwen hebben in de toekomst als jouw carrière in de lift zit. Het zal makkelijker blijken dan je denkt om indruk te maken op iemand met wie je voor het eerst afspreekt. Doe regelmatige een medische check-up en werk niet te hard.

WEEGSCHAAL

Jouw huis of bedrijf heeft aandacht nodig; gelukkig heb je genoeg energie om alles vlot te regelen. Trek een deskundige aan voor een gecompliceerde reparatie. Blijf afzijdig van controverses als je bij een groot bedrijf werkt.

SCHORPIOEN

Drukte kan een spaak in jouw wiel steken. Probeer gefocust te blijven. Vertel mensen die je een plezier willen doen dat je echt geen tijd voor ze hebt. Je bent deze maand sterk gemotiveerd en kunt jouw carrière een boost geven.

BOOGSCHUTTER

Als je wakker werd met een goed humeur bepaalt dat de week. Ga wat vroeger naar huis als je moet werken en geniet van wat rust voor de anderen thuiskomen. Luister naar een gefrustreerde collega maar geef geen advies.

STEENBOK

Besef dat er weer plaats in jouw leven is voor een nieuweling(e) als er onlangs een eind kwam aan een langdurige relatie. Word lid van een club waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Maak korte metten met overtollige ballast.

WATERMAN

Een onverwachte ontmoeting kan je zakelijk in het zadel helpen. Je zult slagen als je een test of examen moet doen en ook op romantisch gebied kun je scoren. Houd toekomstplannen voor jezelf. Wees voorzichtig met scherpe voorwerpen.

VISSEN

Als je een plek zoekt om rustig na te denken is jouw huis de aangewezen plek als er niemand thuis is. Houd de toon luchtig als je een bijeenkomst bezoekt en mijd controversiële onderwerpen. Blijf onderweg alert en ga vroeg naar bed.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.