Vrouw/Horoscopen
2024507054
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 1 september - Je kunt een oude vlam tegenkomen, Stier

Vermijd in je eigen belang stress en durf vaker “nee” te zeggen, Maagd.

Vermijd in je eigen belang stress en durf vaker “nee” te zeggen, Maagd.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Vermijd in je eigen belang stress en durf vaker “nee” te zeggen, Maagd.

Vermijd in je eigen belang stress en durf vaker “nee” te zeggen, Maagd.

VANDAAG JARIG

Carrièrekansen kunnen op zeer diverse manieren en via uiteenlopende kanalen tot jou komen – zo gaat dat soms in het leven. De meest wonderlijke mogelijkheden kunnen ontstaan. Nog studerend kun je te maken krijgen met instabiliteit; komt er een verandering van studierichting?

RAM

Je hebt er zin in; een nieuw onderwerp prikkelt je nieuwsgierigheid en dit is een goed moment om er je tanden in te zetten. Een privérelatie groeit als je leert je gevoelens kenbaar te maken. Met nieuwe vrienden kan het snel klikken.

STIER

Familie of vrienden kunnen beloften doen die ze niet waarmaken. Je kunt vandaag levendige gesprekken voeren met interessante mensen; stel vragen en ga eventueel een stevig debat aan. Sommige Stieren kunnen een oude vlam tegenkomen.

TWEELINGEN

Het kan moeite kosten om je te concentreren. Besef dat je niet hoeft te voldoen aan onredelijke verzoeken, ook niet van je baas. Maak een afspraak met je bank of accountant als je een advies nodig hebt. Neem niet deel aan een manifestatie.

KREEFT

Als je hebt gespaard voor een grote aankoop zul je nu bijna je doel hebben bereikt. Misschien doordat er geld binnenkomt waarop je hebt gewacht, of waarop je niet had gerekend. Bezoek een nieuw restaurant in jouw buurt.

LEEUW

Ga liever niet in zaken met vrienden of familieleden, het kan de relatie ernstig verstoren. Durf gerust wat taken te delegeren; niemand zal je ervan verdenken de kantjes eraf te lopen. Je hebt wel de neiging te veel aan het woord te zijn.

MAAGD

Je weet wat je wilt en naar het zich laat aanzien, is jouw wil wet. Het is niet uitgesloten dat je de laatste tijd te hard hebt gewerkt en hoofdpijn kan daar het gevolg van zijn. Vermijd in je eigen belang stress en durf vaker ’nee’ te zeggen.

WEEGSCHAAL

Je begint aan een positieve cyclus, alle signalen staan op groen. Dit is een moment om met iets nieuws te beginnen of een langlopend project nieuw leven in te blazen. Ook in je privéleven kun je nu iets drastisch veranderen.

SCHORPIOEN

Een omwenteling in je leven zal je bevrijden van een vervelend innerlijk conflict. Bespreek de voor- en nadelen met familie en echte vrienden als je een verhuizing naar het buitenland overweegt. De reacties zullen je verrassen.

BOOGSCHUTTER

De maand begint druk; een goed moment om je tanden in een nieuwe uitdaging te zetten. Kennis vergaren is tijdrovend en daarmee haast maken onverstandig. Alternatieve geneesmiddelen zijn het proberen waard, maar blijf verstandig.

STEENBOK

Vriendschappen gedijen en brengen vrolijkheid in het leven. Begeef je in een nieuw sociaal circuit en ontmoet mensen met dezelfde interesses. Een familielid dat je zelden ziet kan plotseling contact zoeken.

WATERMAN

Je bent goed in je werk of met het op de rails zetten van een zaak. Houd vrienden en geliefden gescheiden; de kans bestaat dat ze elkaar in de haren vliegen. Een poging om je werkschema te stroomlijnen is succesvol.

VISSEN

Je kunt een potentiële partner ontmoeten wiens prestaties jouw bewondering zullen wekken. Je voelt dat je van dit contact veel kunt leren. Aanvaard nu een uitdaging die je eerder dit jaar liet liggen. Laat privézaken even rusten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop