Vrouw/Dagboek van een minnares
2027950026
Dagboek van een minnares

Deel 152: ‛Ik wist dat Mark van spannende seks hield, maar dit...’

“Een parenclub? Hoezo? Heb je dan niet genoeg aan mij?” Ik schrok van het voorstel van Mark. Bij een parenclub stelde ik me vooral uitgebluste vijftigplussers voor, die op zoek waren naar meer spanning in hun relatie. Niks voor mij eigenlijk.

“Zeker, schatje. Maar de helft van de mensen die er komen, hebben helemaal geen seks met anderen. Alleen met elkaar. Het lijkt me lekker om met elkaar te vrijen als anderen ons kunnen zien.”

Ik wist dat Mark van spannende seks hield. Hij had Josien overgehaald om een open relatie te beginnen, maar blijkbaar was dat experiment mislukt. Hij had mij overgehaald om een trio met Ellen te doen, de voluptueuze eigenaresse van het café waar ik graag kwam. Ook dat was geen succes, want toen werd ik stikjaloers. En nu dan naar een parenclub?

“Ik moet er over nadenken,” zei ik. “Eigenlijk had ik bedacht om komende vrijdag te gaan,” antwoordde Mark. “Dan is het Gigolo Night, las ik op de website van de club waar ik graag heen wil. Lijkt het je niet leuk om het een keer met een andere man te doen terwijl ik toekijk?”

“Nee, dat lijkt me helemaal niet leuk. Ik heb echt genoeg aan jou, schatje.” Hij keek zo teleurgesteld, dat ik zei dat ik me er in het weekend in zou verdiepen. Ik had er tenslotte alles voor over om het hem naar de zin te maken. Via Google had ik de website van de club die hij bedoelde zo gevonden. Ik aarzelde, maar besloot toen gewoon maar eens te bellen. Een aardig klinkende vrouw nam op.

“Met Tineke.” “Hoi, je spreekt met Lau… eh Bianca. Mijn vriend wil graag komende vrijdag naar jullie club. Maar het is dan Gigolo Night. Wat is precies de bedoeling?”

“Hoi Bianca. Goed dat je belt. Er zijn dan zo’n vijftien knappe heren aanwezig voor vrouwen die alleen komen of voor stellen die het leuk vinden om plezier te maken met een andere man. Je herkent ze aan hun vlinderdasjes.”

“Het is voor ons de eerste keer. Ik weet niet of ik dat wel wil, met een andere man.”

“Dat begrijp ik,” zei Tineke. “De meeste mensen die hier voor het eerst komen, hebben helemaal geen behoefte aan seks met anderen. Die komen gewoon kijken. Geef het gewoon een kans. Als je nou zorgt dat jullie er om acht uur zijn, geef ik jullie een rondleiding.”

Mijn hart klopte in mijn keel. Ging ik dat nu daadwerkelijk doen? Naar een parenclub?

“Er is een lekker buffet, we hebben een goede dj en je hoeft niks te doen wat je niet wilt,” ging Tineke verder. “Behalve één ding: je moet wel kleine kleertjes aan.”

“Eh, wat? Kleine kleertjes?” “Ja, denk bijvoorbeeld aan een leren jurkje of iets van kant… als het maar kort en sexy is. En daaronder mooie lingerie, want om half elf is het de bedoeling dat je je omkleedt.”

“Mijn vriend ook?” Het duizelde me.

“Die kan een boxershort aan. En slippers. De meeste dames lopen trouwens op hakken. Maar kijk even op onze website naar de kledingregels. Dan kun je meteen reserveren als jullie daadwerkelijk besluiten om te komen.”

Ik klikte de website open en zag meteen dat de korte jurkjes die ik in mijn kast had hangen, bij lange na niet sexy genoeg waren. Mijn moeder zou dit soort jurkjes ‘hoerig’ noemen en dat waren ze eigenlijk ook wel. Ik twijfelde enorm. Wilde ik deze stap wel nemen? Aan de ene kant vond ik het superspannend, aan de andere kant doodeng. Maar ik wist ook dat ik er Mark een enorm plezier mee zou doen. Josien zou hij waarschijnlijk nooit zover krijgen, die was daar veel te preuts voor.

Op maandag wist ik het nog niet. Sophie bekeek me wantrouwend. “Zo, ben je weer beter? Dat is maar goed ook, want er ligt een enorme stapel werk op je te wachten. En waar is mijn koffie?” Oei, vergeten. Sophie’s koffie zat nog niet helemaal in mijn systeem. Zuchtend opende ik de mailbox, maar ik kon me niet echt concentreren, omdat ik voortdurend aan Marks wilde plannen moest denken.

Ik appte Mark dat ik hem uiteindelijk woensdag zou laten weten of ik met hem naar de parenclub wilde. Hij appte me meteen terug. ‘Waar zit je angst, liefje?’ ‘Ik ben zo bang dat er allemaal ranzige bejaarden komen. En ook dat je het met een andere vrouw gaat doen die knapper is dan ik.’ ‘Een knappe bejaarde vrouw?’ ‘Haha.’

‘Schat, maak je geen zorgen. We gaan gewoon een beetje plezier maken. Ik doe niks tegen je zin in. De kans is groot dat jij met een knappe bodybuilder gaat liggen vozen en dat ík moet toekijken.’ ‘Heus niet!’ ‘Ik moet even verder. Ik spreek je woensdag.’

Hm. Ik kende Mark. Ik kon het weigeren, maar hij zou daar zeker chagrijnig van worden en misschien zou dit onze relatie doen bekoelen. Als ik hem zijn zin zou geven, zou het ons ongetwijfeld dichter tot elkaar brengen. Maar dan moest ik wel snel zijn met het scoren van de kleine kleertjes waar Tineke het over had. Ik googelde op ‘kinky jurkjes’ en zag van alles waar Mark ongetwijfeld heel blij van zou worden. Ging ik mezelf hier echt in hullen? Vooruit dan maar.

Ik zocht een knalrood latex halterjurkje uit. Ik had nog wel een paar pumps die hier bij pasten. En net toen ik ‘plaats in winkelmandje’ aanklikte, voelde ik een hand op mijn schouder. Sophie keek naar mijn beeldscherm en ze zag er niet blij uit. “Zo. Wat ben jij in werktijd aan het doen? Pornosites aan het bekijken?!”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.